Crin Antonescu:Traian Basescu nu va mai reveni la Cotroceni

Presedintele interimar Crin Antonescu  a declarat ca sansele lui Traian Basescu de a reveni la Cotrpoceni sunt aproape nule. Acesta crede ca Basescu nu are sanse sa se mai intoarca  si el crede intr-un verdict corect al Curtii Constitutionale.

“Dl Traian Băsescu nu va reveni la Cotroceni, şansele sale de a reveni la Cotroceni sunt infime. Eu cred intr-un verdict corect, după dezbateri, după presiuni pe care nu le facem noi, cred intr-un verdict corect al CCR ce va da intâietate legii. Cred intr-un verdict de validare a referendumului şi de demitere a lui Traian Băsescu. Dacă un verdict cu 6 la 3, referendumul nu a fost valid, nu e corect, nu ne convine, dar respectăm asta”, a  spus Crin Antonescu intr-un interviu pentru Realitatea Tv.

Acesta a mai precizat ca are incredere in corectitudinea CCR, care va respectra legea, printr-o decizie reala si viabila, privind demiterea lui Traian Basescu si validarea referendumului.  Cat despre ideea ca Dan  Voiculescu s-ar afla in spatele suspendarii, Crin Antonescu a  declarat vehement ca  ”Nu este adevărat, dar deloc, deloc”, afirmand ca ar fi niste aberatii afrirmatiile ca el ar decide in USL.

“Dan Voicuelscu a venit foarte rar, cred că de trei patru ori de când s-a format USL, la nişte discuţii, şi este foarte puţin prezent în viaţa USL”, a precizat  preşedintele interimar.

Acesta a relatat ca este de acord cu monarhia si ca a mai spus asta in urma cu cativa ani in mod public iar  Principesa Margareta a fost “uimită” de curajul de a face o asemenea declaraţie. Crin Antonescu a fost intrebat daca mai citeste, acesta raspunzand  ca este cea mai mare frustrare a sa, ca nu apuca sa mai citeasca, dar ar dori sa poata scrie o carte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *