Montevideo, orasul distractiei

Montevideo, capitala Uruguay-ului este un amestec fin de delicii exotice istorice și puncte de reper suave contemporane interconectate pentru a forma un urbanism unic. Abundă în preparate gastronomice, atracții turistice, si paradisuri de cumpărături. Montevideo este cu siguranță un loc care trebuie vizitat, chiar dacă acesta nu se potrivește cu Buenos Aires și Miami, în termeni de glamour și splendoare.

Informații pe scurt despre Montevideo

Montevideo este deservit de Aeroportul Internațional Carrasco un port de feriboturi, precum și un drum extins și rețeaua feroviară. Sa te plimbi prin oraș este o plăcere și există o mulțime de opțiuni de transport public ieftin, cum ar fi troleibuze, microbuze, tramvai, trenurile de navetiști și, toate acestea fac călătoria ușoara și distractiva in Montevideo. Mai mult decât atât, închirierea mașinilor în Montevideo este un excelent mod de a face tururi prin oras. Deoarece Montevideo are o vecinătate compactă , puteți explora orașul si pe jos.

Montevideo este relativ mai sigur decât capitalele din America de Sud, dar din moment ce există incidente de furturi si huliganism, sunteti îndemnati să rămâneti atenti.

 

Montevideo, orasul distractiei

 

Lucruri de vazut în Montevideo

Montevideo este o destinație turistică minunată în Uruguay. Trebuie să vizitati Mercado del Puerto, Piata lui Porter, pentru un shopping extravagant și o experiență  culinara de neuitat.  O excursie la Montevideo este incompleta fara o după-amiază petrecuta aiurea in piața Porter.

Plaza Independencia, cu monumentele sale istorice, cum ar fi Salvo Palacio, Art Deco, și La Cumparsita. Plaza Fabini, cu exoticul Monumento del Entrevero ca punct de reper și Plaza Matris, cu o fântână bogat ornamentata și o mulțime de mall-uri in jur. Plaza Zabala, un oraș vechi pitoresc din Montevideo. Toate aceste piete sunt pătrate notabile care alcătuiesc centrul orașului Montevideo.

Palacio Taranco și Palacio Estevez sunt două palate situate în centrul orașului Montevideo, care chiar merita o vizită. Cele mai multe dintre ele au peluze frumos mentinute și muzee unde puteti vedea elementele și mărfurile care au aparținut regilor și nobilimii din Uruguay.

Dacă va plac locurile obscure și totuși fascinante, este posibil să doriți să mergeti la Casa de Riviera, casa de culoare galbenă a primului președinte uruguayan, generalul Fructoso Rivera. Club Uruguay, un alt conac istoric, este acum renovat parțial și se utilizează pentru concerte, nopți muzicale, și, uneori,  funcționează ca discotecă.

 

 

Montevideo, orasul distractiei

 

Muzee în Montevideo

Montevideo, fiind parțial istoric, cu o cultură profundă și tradiție în dreptul numelui său, acesta are de asemenea multe muzee importante. Câteva dintre ele sunt enumerate mai jos.

Muzeul de Arte Frumoase, o dată casa unui pictor celebru, este galeria de arte din Montevideo. Muzeul de Istoria Artei, Muzeul de Memoria, Muzeul de carnaval, Muzeul de fotbal a Uruguayului, precum și Muzeul de Cowboy  sunt alte muzee din oras, cu și artefacte de admirat.

 

Montevideo, orasul distractiei

Cumparaturi si distractie

Există o serie de lucruri pe care le puteți face în Montevideo. Cumpărături in La Rambla e o mențiune specială. La Rambla are magazine departamentale și piețe de vechituri distribuite în mod egal de-a lungul lungimii sale, făcându-l un loc ideal pentru a face cumpărături și a va distra.

Mai mult decât atât, consumul de carne în Montevideo este o necesitate. Montevideo are bucătăria sa proprie exotica iar carnea este gătită și servită în cele mai frumoase moduri posibile. Vă îndemnam să încercati salam, șuncă, carne de porc, cârnați, si supa de pui. Le veti iubi. El Mate este o băutură endemică la Montevideo, în Uruguay, care este, de asemenea, la fel de buna ca și bucătăria.

Montevideo este un oraș proiectat pentru distractie. Considerat unul dintre locurile cele mai sofisticate pe care le puteti vizita în Uruguay, Montevideo este un oras destinat pentru familii și prieteni. Vino sa te distrezi la Montevideo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *