Cum sa folosesti dermatograful

Dermatograful  e un mod grozav de ati accentua ochii. Dar e de asemenea posibil sa creezi un design proaspat care nu numai ca iti va pune in evidenta ochii, dar vei avea un machiaj grozav.

Culori diferite

Foloseste culori diferite pentru partea de sus si de jos a ochilor. Este fresh si purtabil. Alege culori care merg bine impreuna si completeaza culoarea ochilor. Poti sa folosesti fard diferit  in loc de dermatograf pentru a avea un look in doua nuante.

Cum sa folosesti dermatograful

Dublu

Ia dermatograf de doua culori, de regula unul negru si unul colorat si deseneaza doua linii care sa iti accentueze forma ochilor. Prima data deseneaza cu negru o linie pentru definire. Apoi creeaa a doua linie deasupra primei. Traseaza niste puncte prima data, pentru ca e mai usor sa dai o forma precisa.

Cum sa folosesti dermatograful

O varianta mai purtabila.

Cum sa folosesti dermatograful

Pe coltul interior

Dermatograful pe coltul interior al ochiului arata grozav in special in varianta colorata. Ideea e sa lasi colturile din exterior  necolorate.

Cum sa folosesti dermatograful

Aproape invizibil

La  Cannes, Barbara Palvin  a fost fotografiata purtand un dermatograf sub linia ochilor care arata grozav. Cheia este sa creezi o linie foarte fina.

Cum sa folosesti dermatograful

 

 

Ochi de gheata

Inspirat de Dior, machiajul de gheata se creeaza folosind un fard argintiu aplicat pe pleoapa, apoi aplicati o linie pigmentata puternic de-a lungul pleoapei. Nuantele stralucitoare se vor echilibra perfect, creand un look stilat.   Cum sa folosesti dermatograful

De vis

Dermatograful  poate fi purtat cu fard pentru a crea culori contrastante. Asigura-te ca ambele culori arata bine.Prima data aplica fardul apoi tusul astfel incat sa  fie mai rezistent.    Cum sa folosesti dermatograful

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *