Tratamentul cu keratina

Daca ai parul ondulat, creț și greu de stăpânit, ai o soluție permanentă pentru a scăpa de uscăciune, si incurcaturile inevitabile. Dacă ai auzit vreodată de keratina, ai putea fi intrigata de ceea ce promite sa ofere. Keratina este un tratament care poate te poate scăpa de părul uscat și creț. Cu toate acestea, nu vine fara riscuri posibile. Deoarece tratamentele cu keratina constau intr-un ingredient toxic, formaldehidă, mulți se tem să-l folosească. Mai ales fără asistența unui hair-stylist profesionist.

Ce este keratina?

Înainte de a decide dacă sa utilizezi un tratament cu keratina, trebuie mai întâi să știi ce este un tratament cu keratina. Keratina este o proteina puternica, fiind una dintre componentele principale ale parului. Tratamentele de par keratinice ofera netezirea părului oferind o textura a parului neteda. Problema cu tratamente keratinice vine atunci când veți vedea ce componente contine. Tratamentele sunt de obicei alcătuite din substanțe chimice, cum ar fi formaldehida. Aceasta creează efectul de netezire. Tratamentele conțin, de asemenea balsam.

Tratamentul cu keratina

Substanta chimica formaldehida și alte tratamente utilizate în keratină sunt toxice. Ele pot provoca iritatii ale ochilor, pielii și probleme respiratorii. Ele pot duce, de asemenea, la afectiuni mai grave, inclusiv cancer nazal și leucemie. Reglementările sugerează că toate tratamentele de par ar trebui să conțină mai puțin de 2% din ingrediente nocive, dar, din păcate tratamentele de par nu sunt reglementate.

Când vizitați un salon de tratament, stilistul se va asigura că toate măsurile de precauție sunt luate. Cu toate acestea, tratamentele efectuate într-un salon pot costa o gramada de bani. Având opțiunea de a face un tratament la domiciliu, puteți economisi o mulțime de bani, dar nu este suficient de sigur… Aveti noroc, există un tratament cu keratina care este sigur și la prețuri accesibile.

 

Tratamentul cu keratina

 

Keratina Earth este un kit de keratina natural care este simplu de folosit si la domiciliu. Va spalati parul cu sampon si se aplică tratamentul de îndreptare, lăsați-l timp de 20 de minute si clatiti. Aplicați un balsam și coafati ca de obicei. Puteți repeta tratamentul la fiecare 30 de zile, pentru rezultate continue. El ajută la îmblânzirea parului cret și a buclelor. Veți observa, de asemenea, ca parul arata mult mai fin decat in mod normal. Acesta este un produs foarte bun, care va da rezultate, fără a provoca nici un rău .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *