Cum sa-l incurajezi sa te ceara de sotie

Esti gata pentru căsătorie și ai nevoie de modalități  sa-i dai partenerului tau un ghiont spre altar? Te simți încrezătoare si vrei să se căsătoreasca cu tine, doar nu ai găsit momentul potrivit sa abordezi subiectul. Cum poți să-l faci să faca următorul pas?

Poti incepe prin a aduce cuvantul căsătorie în conversații, dar nu direct. Puteți vorbi despre viitorul vostru impreuna, si vezi cum reactioneaza el. Dacă el schimbă subiectul sau evită cu totul, atunci nu este pregatit. Dacă el ia parte la conversație, poti ajunge pana la discuții despre a trăi împreună, și apoi în cele din urmă vorbeste despre căsătorie. Nu-l lovi dintr-o dată, lasă-l să se obișnuiască cu ideea.

 

Cum sa-l incurajezi sa te ceara de sotie

 

Vorbește-i despre prietenii căsătoriti sau logoditi, de planurile pe care le au sau lucrurile pe care le fac. Ușor, treci în discuție nunta, asigurându-te că   este total întâmplător. Ai putea comenta chiar despre o nuntă la televizor, arătând modul in care sunt rochiile. Ideea este sa plantezi semințele în capul lui, subtil. Nu vrei să-l bombardezi cu vorbe despre nunta, fa doar conversațiile foarte obisnuite.

Încearca să-i simti gândurile despre căsătorie. Ai putea afla că el nu are de gând sa se casatoreasca până când nu are o casa, sau a ajuns la un anumit punct în cariera sa. El nu poate fi, de asemenea, dornic de ideea de căsătorie, și nu vede cu adevărat diferența între conviețuire și a fi căsătorit. Este mai bine sa afli aceste lucruri mai devreme, astfel încât să poți decide dacă relația este potrivita pentru tine.

 

Cum sa-l incurajezi sa te ceara de sotie

 

Simti ca el poate avea unele temeri cu privire la căsătorie? El ar putea fi nesigur dacă vrea o familie sau că relația voastră s-ar putea schimba odată ce va căsătoriti. În cazul in care amandoi va gânditi la un viitor impreuna, aceste subiecte trebuie să fie abordate. Poate descoperi ca el nu vrea copii . Sau dacă tu vrei o nuntă mare si el nu, încercati să ajungeti la un compromis.
Recurge la partea  de bun simț și evidențiaza beneficiile căsătoriei, cum ar fi scutiri fiscale, precum și combinarea resurselor pentru a cumpăra o casă.

Fii răbdătoare și lasă-l să se obișnuiască cu ideea. Nu-l bate la cap, amenința, sau nu te plange pentru a-l face să se căsătoreasca cu tine. Dacă aveți o relație de mult timp, lucrurile se vor întâmpla de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *