Cum sa te porti dupa o aventura de o noapte

Intalnirile de o noapte au existat dinttodeauna, de atâta timp cât bărbații și femeile se cunosc. Acestea au fost în mod tradițional o situație penibilă pentru ambele părți, mai ales pentru cel care nu este acasă, dar se găsește in situația ciudată de a se trezi într-un loc ciudat cu cineva pe care nu il știe prea bine .
Deci, ce faci cand dupa o noapte pasionala, te trezesti dimineata intr-un loc din care iti doresti sa pleci rapid? Iata cateva sfaturi sa iesi cu bine din situatie.

Pleaca rapid

Multe femei se întreabă ce ar trebui sa faca dupa o aventura de o noapte, și multe din lucrurile care depind de relația dintre două persoane intr-o aventura de o noapte. Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faci este sa ieși din pat. Dacă ai băut, probabil că nu mirosi foarte bine și este o idee bună  sa mergi acasă și sa faci un duș cald. Cu siguranță nu vrei să depășesti termenul de ședere.

 

Cum sa te porti dupa o aventura de o noapte

 

Citeste limbajul trupului
O altă idee bună este de a citi limbajul corpului. Dacă nu ai băut și nu mirosi oribil, ar trebui să fii sigura că partenerul tău pentru o noapte nu isi doreste sa pleci si daca da, încearcă să te dai jos din pat si sa iesi din casa. Ai putea dori chiar să pleci de acolo înainte ca el sa se trezeasca si daca nu reusesti, trebuie să acorzi o atenție deosebita la reactiile lui si la limbajul trupului.

Porneste televizorul

Dacă există un televizor in camera, pornesțe-l. Acest lucru va crea o diversiune in timp ce iti cauti hainele. Aceasta va contribui, de asemenea, la crearea conversației, care va ajuta la reducerea stangaciei momentului. În timp ce o conversatie pe tema tehnologiei este ok, dar nu este acceptabil sa începi postarea de mesaje text și informații pe Facebook.

Cum sa te porti dupa o aventura de o noapte

 

Râzi

Este important să fii în măsură să râzi despre eveniment. O aventura de o noapte poate fi amuzanta, mai degrabă decât umilitoare. În plus, a fost, probabil, ceva distractiv, așa că de ce să nu te bucuri de ea! Tu nu ar trebui să ceri numărul lui de telefon, adresa de e-mail, ID-ul de Twitter, și certificatul de naștere. De asemenea, este o idee bună de a nu intreba despre performanța  ta la pat sau comentariii cu privire la a lui, dar bucura-te și ține capul sus.

Evita micul dejun cu el

O altă idee bună este să se evite luarea micului dejun dimineața următoare. Dacă el vrea să te vadă din nou, există modalități mai bune de a face acest lucru.

Furiseaza-te in timp ce doarme

Dacă poti, incearca sa te strecori afară înainte ca el sa se trezeasca. Acest lucru va preveni orice situație incomoda sau conversații ciudate. Vei crea un aer de mister si vei evita orice moment sau conversatie penibila.. Ai putea de asemenea, sa  pleci acasa incat sa te poti bucura de odihna necesară în confortul propriului pat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *