Cum sa-ti schimbi iubitul macho

Ai fost întotdeauna atrasa de un tip macho, unul care debordeaza de masculinitate. Cu el este greu de vorbit, e atletic, și se vede ca iubitul fatal. Dar, din când în când, ai vrea o conversatie și trandafiri, și discuții lungi despre sentimente. Cum sa-ti schimbi iubitul macho?

Bărbații macho nu sunt prea sentimentali și există mai multe motive pentru asta. Una dintre ele este cultural . Mulți au fost învățați de la o vârstă fragedă sa ascunda emoțiile, pentru că bărbații adevărați nu plâng. Atunci când au un dezacord, si-ar folosi mai degrabă pumnii decât cuvintele. Este o chestiune de mândrie.

 

Cum sa-ti schimbi iubitul macho

 

Un alt motiv este de natură biologică. Bărbații macho au o abundenta de testosteron. Este evident în, vocea lor și chiar modul în care sunt construiti fizic. Deci, trebuie să recunosti faptul că încercarea de a-l schimba este o luptă dificilă, pentru ca încerci  nu numai sa-i schimbi comportamentul învățat, ci si fiziologia de asemenea.

Alegeti o zona pe care doriți să o abordeze în mod diferit și să lucreze la ea prima data. Dacă vrei sa-l faci sa se deschida mai mult, încearcă să vezi la ce răspunde cel mai bine. Nu alege un moment în care el este stresat să-l întrebi despre cele mai profunde sentimente, ci planifica o zi de relaxare atunci când vă simțiți bine și ocazional întreaba-l ce simte despre anumite lucruri. Aceasta poate dura ceva timp, dar el se poate deschide în curând.
Dacă felul lui de a fi aduce problema in relatia voastra, încearca să-l convingi. El poate să lucreze la aceasta problema și ii poti da idei, cum ar fi cum să dezamorseze o situație volatilă si sa se calmeze. Dacă mânia cauzează într-adevăr o ruptură în relație și el nu poate părea sa o controleze, el ar putea avea nevoie să caute consiliere profesională. Dacă el vrea cu adevărat sa rezolve această problemă, va lua măsurile necesare.

 

Cum sa-ti schimbi iubitul macho

 

Schimbarea personalitatii cuiva este un lucru greu de facut, daca nu imposibil. Ai putea să-ti exprimi sentimentele cu privire la unele aspecte ale comportamentului său și sa lucreze la unele compromisuri. Va trebui să realizezi insa că daca lucrurile nu se vor schimba in bine, relația nu poate continua.

Dacă întotdeauna ai fost atrasa de acest tip macho, dar nu te-a  facut niciodata fericita, atunci poate ar trebui sa sapi adânc pentru a vedea de ce cauti relatii de acest fel. Nu iti fie teamă să cauti un terapeut pentru a te ajuta să vezi ce se întâmplă în viața ta și cum să remediezi situatia.

Cum recunosti un tip macho 

Bărbații macho acorda o mare atenție  la  mersul lor. Ei sufla în piept și isi fac parada cu umerii proeminenti,   pași mari și  capul sus . Aceasta oferă iluzia de a fi mai mari decât sunt în realitate, și arată lumii că  sunt în mișcare, cu un scop.
În ceea ce privește aspectul lor, le lipesc la elementele de bază la îngrijire:   duș, bărbierit și păstrarea unghiile tăiate scurt. Nu este nevoie  sa spun mai mult pentru îngrijirea corpului. Barbatii  macho  nu petrec  mult timp  in fata oglinzii.  Ei au o garderoba simpla. Nu  poarta culori vii sau pasteluri.
După ce am enumerat câteva din  caracteristicile macho, aș dori să închei cu această glumă faimoasa despre un “barbat macho” tipic care se căsătorește cu o femeie tipica   și după nuntă, stabilește următoarele reguli:
“Voi fi acasă când vreau, dacă vreau și la ce oră vreau și nu mă aștept la nici o bătaie de cap de la tine! Ma astept la o cină  buna pe masă la timp. Voi merge la vânătoare, pescuit, la băut și jucat carti atunci când vreau cu prietenii mei si nu vreau sa aud comentarii despre asta! Astea sunt regulile mele … vreun comentariu? “
Noua sa   mireasa va spune, “Nu, e in regula …”
Dor să înțelegeti  că nu va fi …
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *