Isi va gasi Zac Efron jumatatea?

Pentru catva timp, Zac s-a intalnit cu colega sa din serialul  “High School Musical”  Vanessa Hudgens, si cei doi au iesit impreuna pentru cativa ani. Facea inimile fanilor sa bata mai repede  ori de cate ori chipurile lor proaspete erau vazute pe covorul rosu iar revistele nu pridideau sa scrie despre ei.  Vanessa a devenit un adevarat star dupa “High School Musical”  ea a fost vazuta intr-un numar de serii  Disney TV si in plus a scos si cateva albume muzicale. Ea si Zac si-au terminata relatia dupa cativa ani.

E dificil de spus de ce Zac si Vanessa au trebuit sa puna capat relatiei lor. Nimeni nu a vorbit in public despre motivele despartirii lor si se pare ca au ramas amici. De atunci Vanessa a fost vazuta cu actorul  Austin Butler, dar Zac a aramas tacut in privinta vietii sale amoroase. La premierele filmului “The Lucky Ones,” a venit singur pe covorul rosu si a ramas in compania prietenilor. Cand a fost intrebat despre potentiele intalniri, a deviat de la subiect si nu a vorbit prea mult despre viata privata.

Bineiteles, asta nu inseamna ca Zac a ramas singur, ci doar asteapta fata potrivita. A jucat in filmul  “The Paperboy,” alaturi de megastarul  Nicole Kidman, si in“At Any Price” cu actorul Dennis Quaid, si va aparea alaturi de Leslie Mann, Jason Bateman, si Goldie Hawn in comedia“This is Where I Leave You.”  Evident, Hollywood-ul stie mai bine sa nu ii lase talentul sa se iroseasca.

Cine stie ce ii rezerva viitorul lui  Zac Efron; e tanar, talentat, aratos, si pare sa fie un adevarat gentleman. Este de asemenea o persoana de succes si fara indoiala nu va avea probleme in a-si gasi dragostea. Intre timp, prietenii sai, familia si fanii spera sa aiba succes in carieras si sa se bucure de viata de barbat singur. In timp ce e inca liber, inca de sperante adolescentelor sa viseze ca se vor afla in bratele lui si sa fie la bratul sau la urmatorul eveniment de pe covorul rosu.

cu Vanessa Hudgens, pe vremea cand erau un cuplu

 

Isi va gasi Zac Efron jumatatea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *