Prima intalnire

 

Nimic nu cauzează un stres mai mare decât prima întâlnire, chiar și pentru cea mai încrezătoare femeie. Noi, femeile, am fost învățate să căutăm aprobarea bărbaților, și ne facem probleme că nu vom fi suficient de atrăgătoare. Oare va observa că rochia mea nu prea e la modă? Oare va râde la glumele mele? Oare sunt genul lui?

Chiar dacă prima impresie stăruie în mintea unora o perioadă lungă de timp, este important să fii tu însăți și nu încerca să te compari cu fsta, sau cu vreun supermodel din pe care îl admiră în vreo revistă.  Primele întâlniri nu sunt potrivite pentru a experimenta coafuri noi sau formele sparâncenelor. Cel mai important este să fii relaxată și încrezătoare în propria persoană.

Să joci jocul întâlnirilor înseamnă să fii un bun sportiv, nimeni nu vrea să fie prin preajma unui individ nervos care vrea cu tot dinadinsul să-i impresioneze pe ceilalți.

Dacă te deciză să te simți minunat, atunci probabil te vei simți. Asigură-te că întâlnirea va fi ceva de care te vei bucura. Dacă partenerul de întâlnire sugerează să mergeți la bowling  și tu te-ai încălțat cu patofi cu toc de 12 centimetri, atunci sugerează o alternativă. Sugerează că ți-ar plăcea să mergeți la muzeu, sau la restaurantul care tocmai s-a deschis. Filmele de groază sunt de asemenea potrivite pentru prima întâlnire, pentru că au rolul de a crește adrenalina. Asta îl va face să asocieze  cu tine adrenalina.

Dacă faptul că te angajezi într-o conversație cu un bărbat pe care abia îl cunoști te face să te simți nervoasă, atunci îți sugerez o activitate care să vă țină pe amândoi ocupați, ca de exemplu , un eveniment sportiv, echitație, darts, sau o plimbare prin parc. Încearcă să alegi ceva distractiv pentru amândoi. Acest lucru va scade presiunea și veți putea să vă simțiți bine și să vă amuzați  conversând.
prima intalnire
Oricum, nu încerca să-l asociezi cu ideea ta despre amuzament. O primă întâlnire nu e potrivită pentru a sări din avion sau a face bungee-jumping. De asemenea, nu e momentul nici să experimentezi mâncăruri exotice, care ar putea să-ți afecteze stomacul. Ține cont de faptul că se poate întâmpla să-ți verși vin pe rochia cea albă, să ai parte de servicii proaste din partea chelnerului, sau să fii urmărită de jefuitori pe stradă. Orice s-ar îtâmpla, încearcă să-ți păstrezi simțul umorului.

Controlează-ți emoțiile. Nu este momentul să discuți despre fostul iubit care te înșela, despre mama alcoolică, sau șeful tău psihotic. Bărbatul cu care te întâlnești e un potențial iubit, nu un terapeut.

De asemenea, încearcă să fii la curent cu evenimentele zilnice.  Mulți bărbați vorbesc despre știri pentru a sparge gheața și a-și o face o idee despre cât de inteligentă e partenera de dating.

Când vine vorba de achitat nota, nu sări cu portofelul imediat. Mulți bărbați preferă să plătească ei cina sau filmul. Dacă partenerul tău nu face nici un efort pentru asta, plătește jumătate din consumație, chiar dacă el a băut cu 6 pahare de vin mai mult de cât tine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *