Sfaturi pentru cumparat carti

Dacă iti place lectura nu există nimic mai plăcut decât sa cauti carti noi! Puteți să petreceți ore în librării sau pe internet pentru a găsi un nou material de lectură interesantă. Magazinele oferă o gamă largă de cărți diferite, dar există și alte opțiuni pentru cumpărarea de cărți noi. Ați încercat vreodată un schimb de carte sau cărți de ocazie?

Carti noi

Ar fi minunat să cumperi o carte nouă ori de câte ori vrei. Dacă esti un iubitor de lectură, o noua carte este un tratament incomparabil. Te simti entuziasmata de noua coperta lucioasa si simti paginile clare. Mirosul de cerneala de pe hârtie este la fel de plăcut ca și mirosul de piele intr-o masina noua.

Pui noua ta carte lângă pat și abia aștepti sa o citesti. Vei fi prima care rasfoieste aceste pagini. Cumpararea unei carti noi de la un magazin de carte sau on-line este o experiență extraordinară, dar una care puțini dintre noi își poate permite. Cărțile noi sunt foarte scumpe. Aceasta nu sunt accesibile, astfel alegerile tale vor fi limitate. Sau, așteptați reducerile.

 

Sfaturi pentru cumparat carti

 

Schimb de carte

Datorită pretului mare a cărților noi, există un număr tot mai mare de cititori care fac uz de sistemul de schimb de carte. Acesta este un alt mod de a citi la prețuri accesibile. Nu vei achizitiona o carte noua, dar vei citi o poveste.

Un schimb de carte înseamnă că nu trebuie să plătesti pentru o carte utilizata. Trebuie să oferi in schimb o carte, în scopul de a obține o alta carte. Ai putea începe schimbul de carte propriu. Fă o întâlnire lunară în cazul în care  poți socializa cu alți cititori, care sunt prietenii tăi. Fa pur și simplu schimb de cărți. Aminteste-ti să păstrezi o listă de cititori și programeaza data pentru a urmări fiecare carte în parte. Acest lucru te-ar putea feri de confuzie.

 

Sfaturi pentru cumparat carti

 

Tot ce trebuie să faci este să ceri cititorilor sa aduca un anumit număr de cărți fiecare. Fa un tabel pentru cărți pentru a permite cititorilor sa caute mai simplu. Sau, ai putea stabili întâlniri specifice pentru genuri specifice.

Există, de asemenea, schimburi de carte online. Acestea sunt conduse ca afaceri cu profit. Cumpărătorul plătește un preț pentru o carte utilizata, care se bazează pe cererea de carte și starea acesteia. De obicei, există o imagine a cărții și, de asemenea, o scurtă descriere a condiției sale. Cărțile sunt furnizate de catre membri care se alătură la schimbul de carte special on-line, în scopul de a vinde cărțile lor de ocazie. Există unele schimburi online, care cumpără și vinde cărți uzate din întreaga lume. Este recomandabil să se folosească schimburile de carte online, cu un palmares solid.

Carti de ocazie

Un mod accesibil de a avea întotdeauna cărți de citit este prin navigarea prin stocul magazinelor second de carte și tarabele din piață. Nu este ceva ciudat sa petreci timpul intr-un magazin second  în care proprietarul este un iubitor de carte și în măsură să te ghideze pentru cărțile de care te poti bucura. De asemenea, este foarte atrăgătoare ideea de a participa la târguri de carte la mâna a doua. Un loc de întâlnire pentru găsi cărți la mâna a doua sunt piețele în aer liber. În cele din urmă, există anticariatele locale. Acestea sunt bine cunoscute ca au mereu cărți de ocazie și ati putea fi chiar destul de norocoși sa găsiti o revistă de epocă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *