Cunoaste bauturile

Cunosti bauturile? Ceea ce comanzi la bar dezvaluie foarte multe despre tine si despre personalitatea ta. Ceea ce este esential sa stii despre cocktailuri astfel incat sa le pot prepara chiar tu? Afla in acest articol. Ai vrut vreodata sa prepari un cocktail? Sau te-ai intrebat de ce iti place o anumita bautura  mai mult decat alta? Poti sa ai motivele tale, dar oricare ar fi e bine intotdeauna sa stii cateva lucruri de baza despre cocktailuri si diferite bauturi pe care le comanzi la bar. Si hei, ai putea incerca asta acasa!

Cunoaste bauturile
Bineinteles, cunosti scoth-ul, romul, vinurile si altele. Dar stiai ca bauturile au propria lor personalitate? Un martini e de obicei comandat de o persoana care este tacuta, un calator bussiness class. Scotchul si whiskey-ul sunt consumate de persoanele care se gandesc la munca tot timpul. Cei care stau mult la un pahar sunt aceia care au avut o zi stresanta si vor sa se deconecteze. Shoot-urile sunt pentru petrecerile cu prietenii. Deci, decide-te de ce ai chef  in noaptea asta.

 Cunoaste bauturile

Cunoaste amestecurile

Pentru orice bautura e important alcoolul, mixul si gheata, depinde de cerinte. Un suc proaspat concentrat sau un sirop. Bineinteles, sunt diferente subtile. Vodka pepper merge intr-o Bloody Mary si  menta face mandru un Mojito. Vinul imbuteliat cu crusta de portocale a fost dintotdeauna favorit.

Cunoaste bauturile

Joaca-te cu regulile

Regulile pot fi incalcate dar unele raman. Cocktailul Long Island are 7 ingrediente. A pune mai multe sau mai putine din fiecare nu altereaza foarte mult din bautura. Dar un martini merge intotdeauna refrigerat inainte. Cunoaste bauturile

Garnituri

Bauturile sunt trendy si fara garnituri. Dar clasicii nu merg fara. Maslinele de exemplu sunt vitale pentru orice martini. Ele dau aroma.

Cunoaste bauturile

Atentie

Daca vrei sa ai un bar acasa, respecta cateva reguli de baza. Verifica daca ai deschizator de vinuri, sticle, strecuratoare, shaker si cuburi de gheata. O regula de aur cand savurezi o bautura este sa uiti grijile. Bautura merge cel mai bine cu muzica si cu prieteni, asa ca asigura-te ca iesi cu cativa prieteni buni si aveti muzica buna. Si nu uita, nu bea cand conduci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *