Este el alesul?

In filme, cand oamenii se intalnesc, fiecare stie ca a intalnit acea persoana speciala si ca mariajul, copiii si o eternitate impreuna sunt la doar o bataie de inima distanta.
Din pacate, in lumea reala, este mult mai greu sa iti dai seama daca o relatie are sau nu viitor. Multe dintre noi nu avem acea intuitie, sau daca o avem, am fost dezamagite de ea in trecut si nu avem incedere. Asa ca urmam standardul: ne cunoastem unul pe altul, mergem la intalniri si rugam prietenii sa il verifice.
Insa, vine un moment in care trebuie sa decidem daca aceasta relatie e serioasa sau doar o pierdere de timp. Este el alesul, si esti tu de ajuns pentru el ca sa mergeti mai departe?
Cu siguranta exista tot felul de barbati perfecti, care iti ofera aproape tot ce ai nevoie, dar atunci, de ce jumatate din casnicii se sfarsesc cu un divort? Oamenii obisnuiesc sa isi atribuie unii altora calitati si imagini pe care nu le au, apoi, descopera de-a lungul relatiei ca de fapt persoana de care credeau ca s-au indragostit nu exista in realitate. Este el alesul?
Unele femei isi doresc o relatie atat de mult, incat refuza sa vada realitatea. Ele intra in relatii mediocre si cred ca e relatia perfecta. Acea magica interferenta de yin si yang, un barbat si o femeie care se completeaza si se potrivesc perfect. Este el alesul? Trebuie sa fie…e inca aici..
Problema este ca chiar si cele mai reusite relatii au dificultati pentru ca este vorba de doi oameni diferiti cu dorinte diferite si scopuri diferite. Odata ce incepi sa te gandesti ca acest barbat ti-a fost predestinat, acea parte din creierul tau care te facea sa te indoiesti se inchide.Deci, poti sa stii sigur ca e alesul? Promite-ti sa fii atenta. Da, e inteligent, dragut, si periculos de sexy,  dar te merita?I
 
Asta iti doresti de la o relatie?
 
Stilul lui de viata si scopurile lui sunt ok pentru tine? Cu siguranta e bine sa ai pe cineva langa tine, dar vezi cu adevarat vietile voastre mergand mai departe? Iti poti imagina oportunitati atat separat cat si impreuna? Te poate el ajuta sa iti indeplinesti nevoile emotional, spiritual si financiar?
 
Te respecta?
 
E uimitor cate femei uita lucrul asta. Sigur, e dragut cu tine si te iubeste dar respecta lucrurile pe care le spui sau deciziile pe care le iei? E un lucru ca face glume si te tachineaza pentru ceva ce ai facut, dar te intelege cand faci ceva si te ajuta cu sfaturi bune?Sau te trateaza ca pe o prostuta pe care o tine langa el pentru ca e draguta?
Toate relatiile reusite sunt bazatre pe respect reciproc. Ai grija sa nu te inseli in legatura cu egalitatea, pentru ca femeile si barbatii au vaste diferente de gandire si in ce considera important.
 
Te face fericita?
 
Sigur ca te face fericita, dar de ce te face fericita? Daca face asta neconditionat, ai un barbat bun in mainile tale. Daca, insa, o face doar ca sa primeasca ceva in schimb sau daca a facut o prostie, atunci e cam egoist.Este el alesul?
Un barbat grozav nu va lasa lucrurile in punctul in care e nevoie sa salveze relatia. El va fi intotdeauna acolo pentru tine si isi va cere rar scuze, pentru ca nu va intra in situatia in care e nevoie sa o faca.
 
De cat timp sunteti impreuna?
 
Cateodata simti imediat ca ti-ai intalnit sufletul pereche. Iubirea poate fi toxica si poti sa nu gandesti clar in acele momente. Cand te indragostesti, creierul e invadat cu hormonii fericirii care te vor acapara pentru mult timp.  Asa ca, dupa aceste invazii de chimicale, trebuie sa cunosti persoana intre un an si 3 ani. Apoi, cu calm si inteligenta incearca sa intelegi cat de grozav e cu adevarat barbatul de langa tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *