Cei 10 “ucigasi” ai unei relatii

Cei mai mulți oameni care sunt implicati în relații se gandesc că vor dura o viata. Din păcate, există atât de multe moduri ușoare de a ucide o relație și cei mai mulți oameni nu au un indiciu cu privire la care sunt. In acest articol veti afla care sunt cei 10 ucigași ai unei relații.

Religia

Religia este un subiect foarte personal, pentru mulți oameni. Deoarece religia dicteaza de multe ori regulile in viata, multe cupluri nu reusesc sa se inteleaga cu privire la acest lucru, si relatia lor nu face fata acestui prim criminal.

Banii

Cuplurile trebuie să fie de acord cu privire la modul de a cheltui și de a economisi bani. În cazul în care s-au inteles cu privire la religie, banul va fi urmatorul criminal din relație – mai ales cu stresul financiar al lumii de azi.

 

Cei 10 “ucigasi” ai unei relatii

 

Sexul

Multi oameni intra in relatii din cauza sexului monogam. Dacă tu vrei, dar el nu, vor fi probleme.

Copiii
Desi nu copiii sunt scopul unei relatii, poate exista un dezacord cu privire la dacă sa-i ai sau nu. Dacă el vrea, dar tu nu, tu, probabil, ar trebui să cedezi. Când cuplurile sunt împreună în anii lor mai tineri, acestea nu sunt interesate sa aiba copii, dar la cuplurile care au multi ani impreună, aceste idei se pot schimba. În cazul în care ambii parteneri  sunt de acord, relatia va fi ok.

Hobby-urile

Cuplurile trebuie să aibă lucruri pe care sa le faca împreună. Dacă el iubește golful și ei îi place să tricoteze, ei nu se vor vedea unul pe altul foarte des. Dacă partenerii nu pot găsi un teren comun unde sa poata co-exista și împărtăși viața relatia va fi condamnata.

Inselatul

Acest lucru se întâmplă prea des, dar multe cupluri vor sta împreună în ciuda acestui lucru. De obicei, există motive care duc la inselat, cum ar fi probleme cu sexul, religia și banii.

 

Cei 10 “ucigasi” ai unei relatii

 

Pierderea locului de muncă

Cand unul dintre parteneri își pierde un loc de muncă, relația ar putea suferi. Mulți oameni se definesc prin carierele lor și concedierea poate fi dăunătoare pentru stima de sine, dar poate fi chiar mai dăunătoare pentru relație. Nu contează cât  sprijin primeste de la celalalt partener, în cazul în care unul dintre parteneri suferă  o pierdere a locului de muncă, relația va simți.

Defecte de nastere

Interesant, cuplurile care au copii cu probleme de sănătate sau defecte congenitale de multe ori sfârșesc prin divort sau despartire.. În timp ce a avea un copil este o experiență magică și aduce de multe ori cuplurile mai aproape împreună, stresul de a avea un copil cu defecte congenitale sau probleme de sănătate poate să rupa o relatie.

Surmenaj

În cazul în care un partener lucrează prea mult, celălalt va observa și se va plânge de multe ori. Unii oameni petrec de fapt, mai mult timp la locul de muncă pentru că nu vor să mearga acasă.

Probleme de comunicare

În cazul în care partenerii nu vorbesc unul cu altul, relatia nu va fi de succes. Cuplurile trebuie să comunice și să învețe reciproc pentru ca relația să crească. Când cuplurile nu comunică, ele arată că nu le pasă suficient pentru a invata unul despre celalalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *