Exercitiile yoga faciale

Ridurile sunt, de obicei, un semn de imbatranire a pielii care incepe sa-si piarda moliciunea cu timpul. În general, femeile fac riduri rapid odată cu inaintarea in vârsta și nu pot să le controleze. Deci, încearcă să ascundă ridurile cu ajutorul cremelor, gelurilor si lotiunilor. Este foarte dăunător pentru piele, pe perioada lungă. Este mai bine sa faci yoga faciala pentru a reduce astfel de probleme în loc sa folosesti produse cosmetice costisitoare. Cea mai mare parte in timpul exercitiilor ne concentrăm asupra abdomenului, soldurilor, taliei, etc, dar nu ne concentrăm asupra exercițiilor faciale. Datorită vietii noastre stresante uităm despre terapia prin râs, care elimină aproape toate problemele musculare. Deci, este mai bine sa faci exercitii fizice regulate sau yoga pentru a elimina ridurile de pe fata ta.

Pentru pometi

Dacă vrei să stai liniștita, stai în “Padamashana” cu ochii închiși și mintea calmă. Sufla aer în obraji, cu gura inchisă astfel încât pielea exterioară a obrajilor sa fie intinsa.. Muta balonul de la un obraz lacelalalt în mod repetat și vice versa. Fă-o de cinci ori într-o zi. Poti sa o faci si in timp ce lucrezi.

 Exercitiile yoga faciale

 

Față zâmbitoare

După balon, exercițiul celălalt este “tragerea obrajilor”. Fa acest exercitiu pemtru ca presiunea sa fie in interior.. Obrajii tăi trebuie să meargă în interiorul gurii ca atunci cand iei o inghititura de suc cu paiul. Ține-ți gura în această poziție timp de 4 – 5 secunde. Apoi revino la poziția normală.Acest tip de exercitiu este benefic pentru pielea ta.

 

Exercitiile yoga faciale

 

Marionetă

În mod normal, ridurile apar sub ochi și între nas și buze. Pentru soluționarea acestei probleme, incearca să ridici linia dintre nas si buze cu vârful degetelor. Zâmbește și apasa vârful degetelor în cutele dintre nas si buze. Repeta de patru-cinci ori. Orice persoană de la copil la adult poate face acest tip de yoga facial.

 

Exercitiile yoga faciale

 

Fata de leu
Exercitiul fata de leu este inclus în știința yoga. Este foarte benefic pentru piele. Deschide gura si intinde fruntea, ochii, barbia si scoate limba. Păstrați în această poziție timp de patru pana la cinci secunde și reveniți la poziția normală. Repeta de trei ori.

 

Exercitiile yoga faciale

 

Beneficiile exercitiilor yoga faciale

Acestea reduc ridurile dintre nas si buze.
Imbunătățesc circulația sângelui în față.
De asemenea, previn ridurile de sub ochi.
Făcând acest exercițiu, te vei simți proaspătă și, de asemenea, pielea ta ramane intinsa. De asemenea, yoga faciala reduce liniile care apar ca urmare a zambetului sau din alte motive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *