Extensiile de par: ce trebuie sa stiti

Extensiile de par sunt una dintre cele mai mari tendințe de moda printre celebritati, cum ar fi Jessica Simpson, precum și între femeile obisnuite. De fapt, sunt șanse ca prietenele tale sa aiba extensii de păr și nici măcar sa nu stii. . Fie că esti interesata de extensii de par pentru tine sau daca  vrei să afli mai multe despre această declarație in modă și de ce a devenit atât de populara, ai ajuns la locul potrivit. Aici, vom arunca o privire mai atentă la extensiile de par, inclusiv modul de a alege tipul care este cel mai potrivit pentru tine, precum și cât de mult costa.

Tipuri de extensii de par

Există mai multe tipuri diferite de extensii de par. Pentru început, poți avea extensii de păr făcute într-un salon sau poti cumpara extensii de păr pe cont propriu. De asemenea, ai posibilitatea de a alege de la extensii de par sintetic sau sută la sută natural. Cele mai mulțe  femei au tendința de a prefera extensii de par natural, datorită faptului simplu că acestea apar și se simt mult mai realiste, deoarece sunt din par natural suta la sută.

 

 

Extensiile de par: ce trebuie sa stiti

 

Cum alegem extensiile de par

În general, extensiile de par ar trebui sa arate aproape de părul natural pe cat posibil. Acest lucru inseamna că ar trebui să încercați să găsiți extensii de par, care vor fi aproape de culoarea naturala a parului. Extensiile de par sunt oferite într-o varietate de culori.

Fie ca parul tau este ondulat natural sau drept, există extensii de par, care vor merge pentru tine. . De exemplu, daca parul tau este ondulat natural si il vei purta drept tot timpul, ar trebui, să iei în considerare alegerea de extensii drepte de par. Întotdeauna amintiți-vă că vă puteți stiliza extensiile de păr. Cu toate acestea, este mult mai ușor de a le increti, decât să le îndreptați, deoarece constanta tragerii poate determina părul să cadă.

Timpul cat extensiile de par vor dura depinde de tine. Pentru inceput, unul dintre principalii factori care vor determina cât de mult timp dureaza extensiile de par este cât de bine ai grija de ele. Tu ar trebui să te asiguri că urmezi instrucțiunile care iti sunt date despre îngrijirea extensiilor de par. De exemplu, o persoana care poarta extensii de par in fiecare zi, timp de opt ore va vedea că extensiile de par nu vor dura atâta timp ca la o persoană care le poarta doar o dată pe săptămână, timp de patru ore. Cu toate acestea, în general, o persoană obișnuită va găsi că extensiile de par dureaza între cinci și șapte luni.

 

Extensiile de par: ce trebuie sa stiti

 

Costul extensiilor de par

Cât de mult costa depinde de o varietate de factori diferiți. Pentru inceput, extensiile de par care se fac într-un salon de obicei tind să coste mult mai mult decât cele pe care le prinzi in parul tau, din moment ce plătesti pentru serviciile pe care le primesti. Un alt factor este marca pe care o alegi. Ultimul  dar cu siguranță nu în ultimul rând, tipul de extensii de păr vor determina suma pe care o vei plăti. Extensiile de par, care sunt realizate din par natural suta la sută tind să coste mult mai mult decât extensiile de păr sintetic.

După cum puteți vedea, există o serie de lucruri diferite pe care trebuie să le știți despre extensiile de păr. Dacă sunteți interesate sa  stiti mai multe ar trebui sa mergeti la un salon de frumusete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *