Gafe frecvente in machiaj

Chiar și un machiaj perfect poate fi distrus de alte lucuri cum ar fi unghiile neglijate și parul nepieptanat. Și un machiaj prost facut te poate face sa arati mai în vârstă sau pur și simplu să iti dea un aspect neonorant . Momentan exista  gafe comune in frumusete pe care fiecare femeie ar trebui să știe să le evite. Cu sfaturile noastre cu privire la modul de a evita gafele de top in frumusețe și sa arati fabulos vei învăța ce lucruri trebuie evitate și cum să  iti menții frumusețea.

Vom începe cu fata si machiajul, deoarece este o parte esențială a corpului, care reține atenția altora. Ar trebui să vă spun despre ingrijirea parului? Te cunoști pe tine însuți suficient să stii ca trebuie sa folosesti balsam, chiar dacă ai parul gras, sa eviti impactul  asupra mediului și sa dai parului tau o perioadă de odihnă de la toate aparatele de coafat, cum ar fi uscătoare, ondulatare și fixativ.

Machiajul

Îngrijirea pielii este vitala, dar, uneori, femeile au tendința de a subestima detaliile cum ar fi aplicarea cremei hidratante sub fondul de ten, care strica chiar si un machiaj perfect.

Gafe frecvente in machiaj

Pielea descuamată sub fondul de ten. Aplicarea fondului de ten peste o piele uscată este întotdeauna o idee proastă. Pentru a evita acest lucru, utilieaza un exfoliant ușor în primul rând, aplica o crema hidratanta si lasa sa se absoarba pentru 5-10 minute. Exfoliantul indeparteaza pielea moarta si crema hidratanta va lucra mai repede și mai eficient. Numai atunci se aplică fondul de ten si se intinde bine.

Fondul de ten greu.Prea mult fond de ten face machiajul greu și chinuit. E ca si cum ai încerca din greu sa ascunzi toate defectele, dar atragi atentia asupra lor.

Cosurile. Cosurile sunt ceva obisnuit pentru orice fată. În scopul de a le ascunde vom folosi anticearcan. Dar ce se întâmplă dacă utilizați anticearcan prea mult și nu-l potriviti bine cu nuanta pielii? Da, vă atragem atenția să folositi o nuanta potrivita.

Gene de paianjen. Ce poate fi mai rău decât genele de păianjen?  Înainte de a aplica rimelul, elimina smocurile din perie. În cazul în care peria  nu separa genele, luati o pensula speciala  treceti-o peste genele acoperite de câteva ori pentru a le separa și distribuiti rimelul de la rădăcini până la vârfuri. Și nu subestimati un ondulator pentru gene de bună calitate.

Gafe frecvente in machiaj

 

Spuneti nu unei creion de buze prea inchis. Un creion de buze, care este mai inchis sau mai deschis decat culoarea buzelor te poate face sa arati … ei bine, ca ai o jantă întunecată jurul gurii. Optati pentru un creion de buze, care este aproape de culoarea buzelor  și completați în interior buzele cu o nuanta de ruj potrivita.
Machiaj estompat. Nu vă așteptați ca machiajul sa dureze foarte multe ore chiar dacă asa se spune pe rimel sau pe farduri. Verificați și corectați machiajul in fiecare oră.

Sprancene prea subtiri. Nu, nu, nu … Sprancenele prea subtiri sunt o greseala. De ce? Nu este estetic! Mai bine le radeti dacă doriți să aveti o forma sprâncenelor diferita în fiecare dimineață. În scopul de a obține o formă care se potrivește cu fata, vizitați un profesionist care va face asta. Va trebui doar să o mențineti sau cel puțin sa vizitati salonul o dată pe lună pentru corecție.

Aspectul general

In afara de machiaj, nu neglijati alte lucruri cum ar fi mainile sau părul. Hidratati-va mâinile pentru a le face moi și frumoase. Folosiți balsamuri anti-electrizare pentru parul creț. Nu uitati de igiena orala si pielea netedă și moale a picioarele.

Dacă aveti parul de un blond deschis, cu rădăcini negre, trebuie să faceti ceva. Același lucru si cu părul negru, care are rădăcini deschise.

Pentru a încheia topul de gafe in frumusete aici sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta să evitați si mai multe gafe:

Gafe frecvente in machiaj

 

Fard de pleoape albastru
Fardul de ochi albastru este la modă în această iarnă. Deci, de ce nu încercați machiajul pentru ochi albastru? Regula comuna de frumusete ar spune să stați departe de orice lucru de culoare albastra, dacă aveți cearcane intunecate sub ochi. Mai întâi de toate scapati de cearcane, permanent, dacă este posibil. Beti suficienta apa, dormiti, si stati la aer curat. Asigurați-vă că nuanța de albastru complimenteaza culoarea ochilor.

Nuante greșite
Dacă nu sunteți sigure dacă acest fard de ochi sau fondul de ten se va potrivi, folosiți testere pentru a vă ajuta să va dati seama. Aegeti machiajul în funcție de tipul de piele si nuanta. Pur și simplu alegeți acele nuante de machiaj care complimenteaza sau îmbunătatesc pielea, buzele sau culoarea ochilor.

Fata cu aspect de masca
Pentru a evita o fata cu aspect de masca asigurați-vă că alegeti o nuanta potrivita a fondului de ten, care merge împreună cu culoarea naturala a pielii. Aplicati fondul de ten pentru gat si urechi, deoarece culoarea urechilor poate fi diferita de  restul de pielii.

Alegeti nuanta perfecta de rosu
Rujul rosu poate fi senzual , dar nuanța greșită poate distruge pur și simplu aspectul. Alegeti o nuanta rosie care complimenteaza tonul pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *