Machiajul mineral, mai bun decat cel conventional

Multe companii de cosmetice au venit cu noi linii de machiaj mineral în ultimii ani. Și, deși cele mai multe femei știu că produsele cosmetice minerale sunt toate naturale și bune pentru pielea lor încă ezită să facă trecerea de la produsele cosmetice tradiționale.

Janelle Rush, CEO al Sursa de  minerale Cosmetice, ne oferă motive de ce fiecare femeie ar trebui să folosească machiajul mineral.

E sanatos

Machiajul mineral pur amesteca uleiuri nu apă. Acest lucru oferă un machiaj rezistent la apa natural si este mult mai bun   pentru pielea ta decat cosmeticele convenționale. Machiajul convențional conține substanțe chimice, uleiuri și alți aditivi care pot fie irita pielea sensibila sau provoca eruptii inutile. Cele mai multe dintre bazele mai ieftine de pe piață au o listă de ingrediente potențial nocive pentru piele. Machiajul mineral este cel mai sigur, pentru că aderă la uleiurile naturale din piele a unei persoane și nu se infiltreaza în pori. Machiajul acționează ca un agent de protecție împotriva radicalilor liberi. Aproape orice barieră între piele și mediul înconjurător este buna, atât timp cât  lasa pielea sa respire, lucru care cele mai multe produse de machiaj nu il ofera.Fondul de ten mineral permite pielii să respire în timp ce oferă protecție. Datorită utilizării de dioxid de titan  în cele mai multe produse minerale, ele au de asemenea, un SPF excelent.

 

Machiajul mineral, mai bun decat cel conventional

 

Versatil

Când machiajul mineral e aplicat corect, este mult mai versatil decât cel conventional. Puteți amesteca fondul de ten mineral cu apă, si creme hidratante pentru a face o consistență de fond de ten lichid, dacă asta e ceea ce va place. Pigmenții minerali pulbere se pot transforma în orice vă puteți gândi. Acesta poate fi folosit ca fard de ochi, dermatograf, luciu de buze, evidențiază părul, rimel colorat, lac de unghii, fard de obraz, etc Atunci când se lucrează cu pigmentul pur se potrivește cu aproape orice.

Termen de valabilitate crescut

Machiajul mineral cel mai pur are o viață foarte lungă și stabila pe raft. Toată lumea vrea să aiba o colectie de machiaj, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la aruncarea lor deoarece acestea au expirat. Unor femei nu le place sa poarte fond de ten zilnic, ele doresc să aibă ceva ce nu trebuie să arunce după ce au dat bani buni pe ele. Cele mai multe companii pun aditivi in  produsele lor, tocmai din acest motiv. Machiajul mineral este simplu și inert, nu poarta bacterii, deoarece nu există nici un material organic în el pentru ca bacteriile să crească. Este frumos și reconfortant să știi ca aceeași simplitate este pe fata ta.

 

Machiajul mineral, mai bun decat cel conventional

 

Calitate

Cosmeticele minerale ar trebui să aibă foarte puține ingrediente. Talcul este  utilizat de aproape fiecare companie de cosmetice, ca ingredientul nr. 1, cu toate acestea, este   ieftin și risipitor. Talcul este moale și atrăgător la atingere dar aderarea la piele este incomparabilă cu machiajul mineral. Acesta are proprietati incredibile care aderă la piele. Formulele minerale  variază de la companie la companie, cercetarea ingredientelor este foarte importanta, deoarece există multe companii de pe piata care au ascuns talc în formulele lor.

Lungă durată
Machiajul mineral este nu numai de lungă durată pe raft, dar, de asemenea, si pe pielea ta. Pigmentul durează un timp îndelungat.. Fondul de ten mineral, folosit foarte puțin poate oferi o acoperire de bază. Pentru o acoperire suplimentară, femeile pot folosi o cantitate mai concentrata de fond de ten, pentru a ascunde zonele care pot necesita o atenție deosebită. Acest lucru face ca machiajul mineral sa poata dura mult mai mult pe pielea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *