Cum sa nu te ingrasi de sarbatori

Sezonul sarbatorilor se apropie cu pasi repezi si intrevarea e cum sa rezistam tentatiei de a manca pe saturate, cand mesele sunt pline mancare excelenta, dar nu neaparat necesara? Se stie ca de sarbatori punem cateva kilograme in plus. iar acest lucru se face anual, astfel ca poatae genera probleme de sanatate. Deci, vrand nevrand, e mai bine sa ne pregatim de dinainte, asa ca va voi impartasi cateva trucuri ca sa ramaneti in forma pe timpul sarbatorilor de iarna.

Calmeaza-ti apetitul
Pentru a-ti calma apetitul, inainte de masa de Craciun, poti sa iei o gustare bogata in proteine, cum ar fi putina branza, nuci sau pui.

Cum sa nu te ingrasi de sarbatori

Ai grija cu alcoolul

Un pahar inocent de vin sau bere poate ti se pare ca nu are cu ce sa-ti afecteze silueta, dar nu-ti fa iluzii, deoarece alcoolul contine foarte multe calorii. Si urmatorul pahar cu vin iti poate aduce o nesuferita crestere in greutate.

Cum sa nu te ingrasi de sarbatori

 

Exercitii
Nu uita de exercitii. Sigur ca probabil nu vei face asta in timpul sarbatorilor, dar cel putin gaseste feluri in care sa compensezi activitatea fizica. Incearca sa te plimbi sau sa gasesti alternative la exercitii.

 

Cum sa nu te ingrasi de sarbatori

 

Evita sa mananci dulciuri multe

Dulciurile sunt la ordinea zilei de sarbatori, dar e bine sa le consumam cu moderatie. Nu numai ca au o gramada de calorii, dar ne determina sa nu ne mai oprim din mancat. Odata ce ai muscat o bucata de prajitura, vei vrea sa o infuleci pe toata.

Cum sa nu te ingrasi de sarbatori
Nu fii foarte stricta cu tine, fii o persoana normala si permite-ti sa mananci bunatatile de sarbatori, dar dupa ce acestea trec, intoarce-te la un stil de viata sanatos si totul va fi bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *