Gandirea pozitiva

Gandirea pozitiva este o atitudine mentala care admite ganduri, cuvinte si imagini care conduc spre crestere, expansiune si succes. Este o atitudine mentala prin care se asteapta reultate bune, favorabile. O minte pozitiva anticipeaza fericirea, bucuria, sanatatea si succesul in orice situatie si actiune. Orice asteapta mintea, gaseste.
Nu oricine accepta si crede in gandirea pozitiva. Unii considera acest subiect lipsit de sens si altii desconsidera oamenii care gandesc asa. Printre cei care o accepta, nu multi stiu cum sa o foloseasca efectiv pentru a obtine rezultate favorabile. Se pare ca multi sunt atrasi de acest subiect, dupa cum releva multitudinea de carti pe aceasta tema, lecturi si cursuri. Este un subiect care in ultima jumatate a secolului a castigat din ce in ce mai multa popularitate.
Este o vorba comuna-Gandeste pozitiv- pe care o spunem cuiva cu moralul la pamant sau ingrijorat. Multi oameni nu iau in serios aceste cuvinte, pentru ca nu stiu ce inseamna cu adevarat, sau nu considera ca au vreun efect. Cate persoane cunosti care stau sa se gandeasca serios la ce inseamna gandirea pozitiva?
Citeste despre acest subiect, gandeste-te bine, in legatura cu beneficiile sale si incearca. Puterea gandurilor e uimitoare si ne schimba viata. Acest lucru se face subconstient, dar e posibil sa poti face din acest proces, unul constient.Chiar daca ideea pare ciudata, incearca, nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat. Ignora ceea ce spun altii sau ce cred, daca descopera ca ti-ai schimbat modul de a gandi.
Intotdeauna, vizualizeaza doar  situatiile favorabile si benefice. Foloseste cuvinte pozitive in dialogurile interioare sau cand vorbesti cu altii. Zambeste des, deoarece rasul si zambetul iti vor da intotdeauna o stare de relaxare si buna-dispozitie. Descotoroseste-te de orice sentimente de lene sau dorinta de a renunta. Daca perseverezi, vei transforma felul in care gandesti.
Odata ce un gand negativ se strecoara in mintea ta, ai mare grija, si inlocuieste-l cu unul constructiv. Gandul negativ va incerca din nou sa intre in mintea ta, si tu va trebui sa-l inlocuiesti cu unul pozitiv. E ca si cand ai doua imagini in fata ta, si alegi sa privesti la una si sa o respingi pe cealalta. Perseverenta iti va educa mintea sa gandeasca optimist si sa ignore gandurile negative. In cazul in care simti o rezistenta interioara cand inlocuiesti gandurile negative cu cele pozitive, nu renunta, gandeste-te la beneficiile de a avea ganduri bune si fericite in minte…

Nu conteaza circumstantele din prezent. Gandeste pozitiv, asteapta doar rezultate si situatii favorabile iar circumstantele se vor schimba intr-un mod neasteptat. Va dura ceva vreme pentru ca schimbarile sa aiba loc, dar intr-un final se vor petrece cu siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *