Intrebari neobisnuite pe care sa le pui la intalnire

 

Există multe întrebări diferite, pe care le-ai putea pune la o intalnire.. Unele dintre întrebări vor fi pentru scopul de a obține informații utile și a vedea ce perspectiva de viata are partenerul, iar altele pot fi doar pentru amuzament. Este bine ai un amestec de întrebări serioase, și chiar unele neobișnuite, în același timp.

Iată câteva întrebări bune, ele pot fi un pic mai mult pe partea de neobișnuit:

Intreaba-l cum se vede în următoarele etape ale vieții lui. Vei vedea cât de perspicace e și cât de profund crede în viitor.
Intreaba-l ce fel de animal ar fi dacă s-ar fi nascut animal, aceasta este o întrebare bună pentru spargerea gheții.
Intreaba-l daca ar dori să meargă intr-o vacanță prelungită și de ce. Motivele pe care le oferă iti va permite să afli mai multe despre interesele și preferințele lui.

Intrebari neobisnuite pe care sa le pui la intalnire
Întreaba-l de ce s-a încheiat ultima sa relatie. Vei afla cat de sincer e cu tine, si iti vei da seama de caracterul lui dupa modul în care a răspuns la întrebare.
Intreaba-l care e singurul lucru care l-ar face înainte de a muri, dacă ar ști că mai are doar o zi de trăit. Acest lucru va fi interesant pentru tine.
Intreaba daca ar dori să se intalneasca cu tine data viitoare, dacă există o dată viitoare. Această întrebare pune un pic de presiune asupra lui pentru a vedea modul în care acesta răspunde la presiune.
Întreaba-l care crede ca sunt cele mai importante puncte într-o relație. Vei vedea modul în care priveste relațiile și modul în care crede că oamenii ar trebui să se comporte în relații.
Întreaba-l ce regreta cel mai mult în viață. Aceasta poate fi o întrebare dificilă, dar ea ii va permite să se deschidă , dacă doreste să facă acest lucru.

Intrebari neobisnuite pe care sa le pui la intalnire
Intreaba despre familia lui si modul în care membrii familiei se trateaza unii pe alții. Invata mai multe despre familia lui, aceasta oferă întotdeauna indicii cu privire la ceea ce va aprecia atunci când are o familie proprie.
Intreaba-l ce i-a plăcut cel mai mult la copilărie. Este distractiv si afli multe despre o persoana și modul în care a privit copilăria.
Cere-i să împărtășeasca câteva dintre amintirile cele mai dragi cu tine. Acest lucru va permite să construiti intimitate și să partajați informații personale.
Intreaba-l ce crede despre unele dintre problemele globale actuale, care au loc pe planeta. Aceasta este întotdeauna o modalitate buna de a deschide conversația despre subiecte care nu sunt personale, dacă alegeți să mutați conversația în această direcție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *