Ghid de ingrijire a unghiilor pe timpul iernii

Unghiile sunt foarte sensibile la frig precum su pielea. De aceea,trebuie sa ai grija de unghiile tale in lunile friguroase ca sa previi ca ele sa se rupa si sa se usuce. Urmeaza ghidul nostru de ingrijire a unghiilor pe timpul iernii ca sa intri in primavara cu unghii sanatoase si puternice.
Frigul iernii si aerul uscat aduc schimbari in organism si in rutina ingrijirii corpului si este daunator in special pentru varfurile degetelor, de aceea e absolut rezonabil sa urmam un ghid de ingrijire pentru a ne asigura ca unghiile raman sanatoase si puternice in sezonul rece.
De fapt, principalele probleme ale unghiilor pe timp de iarna sunt ruperea, exfolierea, din cauza pierderii hidratarii.
Unghiile sanatoase contin 18 procente apa de obicei dar iarna se usuca din cauza miscarii de la temperatura calda dinauntru la cea rece de afara.Ghid de ingrijire a unghiilor pe timpul iernii
In plus, toate activitatile obisnuite ca baia, dusul, folosirea acetonei iti lasa unghiile absolut deshidratate.
Asa ca cel mai bine este sa le asiguri o hidratare corespunzatoare cu o crema care iti va pastra unghiile hranite. Investeste intr-un ulei special pentru cuticule pentru a obtine efectul dorit. De fiecare data cand faci baie, da-te cu ulei cu un burete. Nu uita de unghiile de la picioare.Ghid de ingrijire a unghiilor pe timpul iernii

O nutritie echilibrata e cheia componenta la ingrijirea unghiilor iarna. Nu e nimic mai bun pentru cresterea unghiilior dceat alimentele bogate in proteine. Include proteine si calciu in nutritia zilnica sa te asiguri ca unghiile tale raman puternice si sanatoase.

Ghid de ingrijire a unghiilor pe timpul iernii

 

Nu uita sa aplici intaritor. Alege unul potrivit pentru nevoile unghiilor si rezultatul va aparea. In plus, specialistii recomanda sa iti pastrezi unghiile date cu oja in sezonul rece. Un strat aditional pe unghii poate ajuta la prevenirea ruperii acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *