Ghid de machiaj pentru roscate

Nici o femeie nu arata bine cu machiaj prea mult. Multe femei cred că a pune o cantitate mare de culori  pe fețele lor le face să arate mai bine decât fără machiaj. Acest lucru nu ar putea fi departe de adevar, mai ales pentru femeile cu parul roscat. Dacă aveți părul roșcat, nu trebuie pus prea mult machiaj. Femeile cu părul roșcat trebuie să acorde o atenție deosebită la cantitatea de machiaj si la culori.

Accentueaza parul roscat

Multe femei cred că sa aiba părul roșu este un blestem, dar sunt multe care aleg sa aiba parul vopsit rosu deoarece culoarea este atât de vie. Pentru că părul roșu este atât de viu, este foarte important sa nu se exagereze cu machiajul pentru a distrage atenția oamenilor de la parul tau. Una dintre cele mai mari greseli pe care femeile cu parul roscat le fac este aplicarea unui machiaj care este prea luminos sau prea plin de culoare și le poate face de multe ori le arate ca clovnii.

 

Ghid de machiaj pentru roscate

 

Uită-te la celebritatile roscate
Femeile cu parul roscat arata cel mai bine in nuante naturale, care nu distrag atenția de la culoarea parului. Acest lucru înseamnă că femeile ar trebui să poarte machiaj maro, masliniu, si piersica, de asemenea. Dacă te uiți la machiajul pe care il poarta Julian Moore și Amy Adams iti vei face o idee a culorilor.
Culorile  toamnei
Culorile au fost împărțite în anotimpuri. Majoritatea femeilor cu parul blond si ochi albastri au fost numite “veri”, pentru că cel mai bine li se potrivesc culori luminoase, care sunt observate frecvent în timpul lunilor de vară – la petale de flori și fructe de padure.

Femeile cu parul rosu si pielea deschisa au fost adesea menționate ca “toamne”, deoarece li se potrivesc culori, care sunt în mod normal, de toamna, cum ar fi maro, verde inchis, chiar si culori de dovleac.

 

Ghid de machiaj pentru roscate

 

Scoate in evidenta părul 

Deci, daca ai parul roscat, cele mai bune culori pentru fata ta sunt cele care se află în aceeași familie ca parul. Deoarece parul rosu nu este cu adevărat “roșu”, ca un măr sau o masina sport de lux, dar mai mult un  maro spre rosu, aceleași culori pe care le vedeți pe frunzele de arbori toamna și la legume care sunt recoltate toamna sunt cele mai magulitoare pentru femeile cu parul roscat.

Decide pe baza culorii ochilor

În mod ideal, o femeie cu par roșu ar trebui să poarte machiaj care complimenteaza culoarea ochilor ei. Dacă ai ochii caprui verdele arata foarte bine. Dacă ai ochii albastri sau ochi verzi, evita machiajul măsliniu și mergi pe maro. Rimelul negru arata grozav pe toată lumea, dar dacă aveți sprâncene roșii, rimelul maro ar arata mult mai natural.

Fardul de obraz ar trebui sa fie intr-o nuanta de piersica moale, nu roz. Fardul de obraz piersica ar trebui să aibă chiar și unele tonuri de maro de asemenea. Culoarea buzelor ar trebui să fie în tonuri de toamnă,  afine, gri, sau culoarea piersicii.

Odată ce găsiti nuantele perfecte de machiaj, va puteți bucura pe deplin de frumusetea parului roscat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *