Hayden Christensen si Rachel Bilson, cel mai dragut cuplu de la Hollywood

Actrita Rachel Bilson este un nume în aceste zile, a jucat in foarte populara serie “Hart of Dixie.” În ea, ea joacă alaturi de Zoe Hart, care aspiră să fie un mare chirurg in inima orașului, dar în schimb obtine un loc de muncă ca doctor în orașul foarte mic Bluebell, Alabama. Hayden Christensen este cel mai bine cunoscut publicului pentru rolul său ca tânărul Darth Vader în filmele Star Wars, iar cei doi s-au întâlnit în timp ce filmau “Jumper”, în 2007.

În timp ce relatia lor a  avut suișuri și coborâșuri, sunt încă împreună și sunt adesea considerati unul dintre ceele mai dragute cupluri de la Hollywood!

Bilson venit prima oară în atenția publicului in serialul “The OC”, iar personajul ei a fost inițial menit să apară pentru doar câteva episoade. Cu toate acestea, chimia ei de pe ecran cu actorul Adam Brody, care a jucat rolul lui Seth Cohen, a devenit un aspect remarcat de spectatori și cei doi au devenit personaje obișnuite.

Ei au început, de asemenea, o relație în afara ecranului care a tinut paginile revistelor de scandal peste tot! Cu toate acestea, relația lor nu a fost menita să dureze și s-au despartit în 2006, chiar înainte ca serialul sa se incheie.
Bilson a continuat să apară într-o serie de filme, printre care “The Last Kiss”, cu Zach Braff, și unele seriale de televiziune, cum ar fi “Chuck” și “Cum am cunoscut-o pe mama ta.” Rolul ei în 2007 in “Jumper” poate fi cel mai important, deoarece aici ea și Christensen s-au întâlnit.

 

 

Hayden Christensen si Rachel Bilson, cel mai dragut cuplu de la Hollywood

 

 

Hayden Christensen si Rachel Bilson, cel mai dragut cuplu de la Hollywood

 

 

Hayden Christensen si Rachel Bilson, cel mai dragut cuplu de la Hollywood

 

 

Hayden Christensen si Rachel Bilson, cel mai dragut cuplu de la Hollywood

 

Christensen intre timp, se bucura de faima dobandita cu succesul din Star Wars , unde a jucat rolul tânărului Anakin Skywalker sau Darth Vader din “Star Wars Episode II: Atacul clonelor” (2002) și “Star Wars Episode III: Revenge of the Sith “(2005). Performanța sa în sine a primit recenzii mixte și a fost chiar nominalizata pentru un premiu Zmeura de Aur pentru rolul său, dar fanii păreau să se bucure de rolul său de stăpân rău al imperiului galactic.

În timpul filmărilor la “Jumper”, distributia si echipa au remarcat chimia dintre cele două tinere staruri și ei au fost în curând un element cheie pe ecran. Ei chiar s-au logodit în ziua de Crăciun, în 2008, dar apoi au despărțit pentru scurt timp în 2010. Ei s-au impacat in curând, cu toate că nu a existat nici o declaratie pentru a stabili dacă este sau nu angajamentul lor definitiv.

Indiferent de starea in care relatia lor se afla, cei doi sunt adesea văzuti în vacanță împreună și se bucură de timpul lor liber pe plajă sau se plimba prin Los Angeles. Hayden a sărbătorit ziua de naștere în Barbados cu Rachel și cei doi păreau mai fericiți ca niciodata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *