5 accesorii de vara must have

Accesoriile de vară pot completa o tinuta, ne pot face sa aratam bine, și chiar ne protejeaza de soarele de vară dur. Accesoriile potrivite pentru vara sunt, de obicei, îndrăznețe și pline de culoare și făcute pentru a reflecta vremea si distracția de vară. Fii cu ochii pe aceste 5 accesorii de vară perfecte de care fiecare femeie are nevoie în acest an.

O eșarfă de vara luminoasă

Acesta este accesoriul perfect pentru ca  poate adăuga o pata de culoare indrazneata pentru stilul tău la blugii de vară sau tricourile plictisitoare și monotone. O eșarfă luminoasa si colorata în jurul gâtului are un look retro de distracție, și o eșarfă mare poate fi aruncata peste umeri pe timp de noapte atunci când începe să fie mai rece. O puteți atasa la blugi in loc de centură pentru mai multa distracție! Investeste în mai multe eșarfe de culori și materiale diferite, astfel încât să ai întotdeauna ceva perfect pentru garderoba ta de vara.

 

5 accesorii de vara must have

Ochelari de soare

Acest lucru ar trebui să meargă de la sine, dar verifica ochelarii de soare pe care ii ai. Vrei o selecție de esarfe si ochelari de soare casual, colorati pentru a merge cu blugii si tricourile și costumul de baie, și apoi mai multe opțiuni profesionale pentru a purta la birou. Asigurați-vă că ochelarii de soare vă oferă protecție adecvată de la strălucirea soarelui puternic de vară, astfel încât să vă protejeze ochii, și să păstrati întotdeauna o pereche de rezervă la îndemână.

5 accesorii de vara must have

O palarie cu boruri largi

Acest accesoriu va proteja pielea de arsurile solare și ochii de la strălucirea puternica a soarelui. O palarie floppy poate menține, de asemenea, parul la loc in zilele cu vant si atunci când faceti plimbari cu masina lungi pe plajă sau de-a lungul coastei. O palarie plina de culoare poate oferi, de asemenea, tinutelor personalitate și strălucire. Nu vă mulțumiți cu palarii monotone aceasta vara, alegeti ceva feminin si glamour.

 

5 accesorii de vara must have

O geanta supradimensionata

În timpul verii, poate doriți să păstrați protecția solară împreună cu loțiunea, o umbrelă de soare, balsam de buze și alte necesități, care nu sunt neapărat necesare toamna si iarna. Ai putea dori chiar să iei costumul de baie cu tine pentru excursii de ultimul minut la plaja! O geanta supradimensionata iti va permite ca totul să fie la îndemână și gata de distractie! Mergi la cumparaturi si cauta ceva colorat si distractiv pentru a-ti menține mâinile libere in aceasta vară.

5 accesorii de vara must have

Sandale cu platforma

Acestea se potrivesc cu ușurință de la zi la noapte și merg perfect cu blugi și bikini. Pluta este un material folosit pentru pantofii de vara casual si sandale pană de pânză si vin într-o varietate de culori si modele, asa ca fa-ti stocul din timp. Poti cumpara cateva modele de sandale diferite pentru a se potrivi cu costumul de baie sau blugi.

 

 

5 accesorii de vara must have

Asigurați-vă că mergeti la magazin devreme astfel încât să puteți găsi toate accesoriile de vară de care aveți nevoie pentru a va simti bine și confortabil în acest sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *