Adele: Tot ce-mi doresc este sa cant

Adele, cu siguranta nu este o vedeta care sa se teama de critici. Cantareata, care a fost listata printre cei mai influenti oameni din lume, a a marturisit ca a trebuit sa poarte patru perechi de ciorapi elastici pentru a putea sa incapa in rochia pe care a purtat-o la Premiile Grammy.

Ea a spus:

“A trebuit sa port patru perechi de ciorapi elastici in acea noapte, dar mi-a placut. De fapt, trebuia sa port alta rochie dar nu am incaput in ea, avea si corset, si mi-am zis ca nu pot purta asa ceva, asa ca am imbracat-o pe aceea in locul ei”

De asemenea, a mentionat ca nu a putut canta cu toate patru perechile pe ea, asa ca si-a dat jos doua, apoi a urcat pe scena.

 

Vorbind despre celebritatea ei si faima pe care o are, Adele a spus:

“Vreau doar sa fac muzica, nu vreau ca oamenii sa vorbeasca despre mine. Tot ce mi-am dorit dintotdeauna a fost sa cant. Nu vreau sa fiu o celebritate. Nu vreau sa ma aflu sub privirile oamenilor si sa fiu constant pe copertile revistelor”

A comentat si despre diversele zvonuri care apar pe seama ei:

“Nu este adevarat ca am adoptat un copil etiopian. Nici ca stau intr-o casa bantuita. Doamne, sunt atat de multe zvonuri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *