Inconjoara-te de oameni fericiti!

Când te simți nefericita, poate vrei să fie cât mai departe de oamenii fericiti. Atitudinea lor vesela te poate irita de fapt, pe măsură ce te zbati pe nefericirea ta. Dacă vrei să scapi de o atitudine nefericită ti-ar face bine să iei în considerare ce companie să ai. Si asta pentru că oamenii din jurul tau care sunt nefericiti pot fi în măsură să scada starea ta de spirit, dar dacă începi sa te inconjori cu oameni fericiti, starea ta se va imbunatati simtitor.

Un lucru de luat în considerare este faptul că circumstanțele nu controlează întotdeauna atitudinea ta, modul în care vizualizezi viața. Două persoane pot avea exact aceleași probleme, dar una se va simti mizerabil și isi va plange de mila in mod constant, iar cealalta va fi fericita și mulțumita de viața ei. Persoana care e încântata a învățat să pună problemele în perspectivă, să se concentreze asupra a ce este bun în viața, să râdă de probleme, și   le face față cu cap astfel încât să nu aiba motive să se scufunde într-o atitudine mizerabilă.

 

Inconjoara-te de oameni fericiti!

Dacă crezi că nu poți fi fericita pentru că ai atât de multe probleme, inconjurandu-te cu oameni, în general, fericiti, te poate invata cum sa fii fericita, în ciuda acestor probleme. Poți vedea modul în care acestia pun problemele în perspectivă și te pot învăța să te concentrezi asupra a ceea ce te face fericita. Acest lucru poate crește, în general, starea de spirit pozitiva.

Un alt motiv pentru care este recomandat sa te inconjori cu oameni fericiți este ca s-ar putea să permiti starii de nefericire sa scape de sub control, astfel încât să devii profund deprimata. Este destul de ușor sa te concentrezi doar pe lucrurile care te fac să fii frustrata sau supărata, astfel încât acestea să devină copleșitoare. Oamenii care nu au parte de fericire în viața lor, pot deveni atât de nervosi și frustrati că aceste sentimente negative devin foarte puternice, ducand în cazuri extreme, la sinucidere. Fiind în jurul unor oameni fericiți care te invata cum sa fii fericita te poate ajuta sa treci de această spirală descendentă.

 

Inconjoara-te de oameni fericiti!

Este, de asemenea, mult mai sănătos pentru tine sa fii în jurul unor oameni fericiți. Când ești furioasa, frustrata, iritata, și, în general, trista, vei mânca prea mult pentru a face te simți mai bine, care, la rândul său poate duce la cresterea in greutate; este posibil să ai, de asemenea, insomnie, dureri de cap, dureri de stomac, mușchi încordați, o creștere de adrenalină, și alte probleme grave de sănătate. Când ești fericita te confrunti cu mai puțin stres, dormi mai bine, și ai mai multa energie. Fiind fericita pe cont propriu poate fi dificil, dar dacă ești în jurul unor oameni fericiți, poate fi mai ușor pentru tine. Ia în considerare prietenii apropiati și entități asociate și poate ai nevoie sa faci unele schimbări în viața ta pentru a fi mai fericita si mai sanatoasa per ansamblu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *