Un tur arhitectural in Chicago

Chicago arata bine din orice unghi, fie afara cu zgarie norii sai falnici, sau la o plimbare cu barca de-a lungul râului.Iata reperele arhitecturale cele mai uimitoare din Windy City.

Bine ati venit în unul dintre cele mai frumoase orase din America de Nord. Nu e nici un loc mai bun pentru a începe un tur arhitectural in Chicago decât cea mai înaltă clădire din emisfera vestică, Turnul Willis. Permanent la 1450 de metri altitudine, Willis Tower oferă priveliști uimitoare de la Observatorul Skydeck Chicago, care este situat la etajul 103. Cei indrazneti isi pot testa curajul pe Ledge, o cutie de sticlă suspendată, care se extinde in afară (la 1353 de metri în aer) de la Skydeck. Dacă vrei sa iei cina în cer, mergi la Signature Lounge situat la etajele 95 și 96 la John Hancock Center. Signature Lounge oferă o experiență culinară uimitoare într-o atmosferă intimă, în timp ce ferestrele din podea până în tavan iti dezvaluie orizontul orasului Chicago.

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

 

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

Cladirile din Chicago nu dezamăgesc. De un alb stralucitor, Wrigley Building a fost un simbol al Chicago de peste 75 de ani. Asigurați-vă că il vedeti strălucind în toată splendoarea pe timp de noapte. Millennium Park este casa unei colecții incomparabile de arhitectura, design peisagistic și artă, inclusiv faimosul Cloud Gate sau sculptura “Bean”, Jay Pritzker Pavilion, Lurie Garden și Crown Fountain cu burlane de apă si fețele digitale. În cele din urmă nici un turneu arhitectural-tematic in Chicagoland nu ar fi complet fără a vizita casa   studio al unuia dintre cei mai faimoși arhitecți din istorie, Frank Lloyd Wright. In Oak Park esti acasa la Frank Lloyd Wright unde Wright și-a petrecut primii 20 de ani de cariera perfecționand noua arhitectură americana, stilul Prairie, și a proiectat 125 structuri, inclusiv Casa Robie si constructia Larkin. Sunt disponibile excursii zilnice.

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

 

Mersul pe jos și excursiile cu autobuzul sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a vedea tot ceea ce Chicago are de oferit. Fundația Chicago Architecture oferă excursii cu autobuzul în timp ce fotografii de la Chicago Safari învață turiștii cum sa captureze imagini fantastice ale orașului. Pentru cei carora le place sa descopere  orasul pe cont propriu, Metrowalkz organizeaza un tur auto-ghidat de arhitectura care lovește toate marile site-uri de arhitectura din districtul central de afaceri cunoscut sub numele de “The Loop”.

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

Dupa ce am vazut Chicago terestru și aerian, astfel încât singura modalitate care ne-a ramas sa admiram Chicago este pe apa. Excursiile tradiționale de croazieră pot fi găsite la Croaziere Lady Chicago și Chicago line Cruises, dar pentru cei care caută mâncare, încercați o degustare de vinuri, cocktail sau bere pe croazieră de specialitate. Mercur Cruise oferă chiar o croaziera canina de specialitate pentru prietenul tau cu patru picioare. Pentru un tur de arhitectură activ, închiriaza un caiac de la Caiac Chicago pentru o plimbare de dimineață prin inima orașului pe râul Chicago. Cei care vor adrenalina, pot accelera cu un tur cu barca cu motor de la Seadog Cruises. Încercați Seadog pentru fiorul extrem al unei plimbari cu jet-propulsat la viteze de 45 km pe oră, cu răsturnări de situație și traiti viata la maxim.

 

 

Un tur arhitectural in Chicago

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *