Inna va concerta la Timisoara pentru suma de 20.000 de euro!

In zilele de 3, 4 si 5 august vor avea loc Zilele Timisoarei. Iar municipalitatea s-a gandit sa o invite pe celebra Inna, cea care este cunoscuta mai mult peste hotare, acesta putand fi al treilea ei concert sustinut in Romania. Suma cu care ar urma sa fie platita artista pentru show este de nici mai mult nici mai putin de 20.000 de euro!
Reactiile timisorenilor nu au fost prea entuziaste din cauza sumei mult prea mari, insa care se afla in faza de negociere. Pe Facebook s-a creat o adevarata valva, oamenii nefiind de acord ca Inna sa concerteze pentru o astfel de suma astronomica. In reteaua de socializare, se demareaza semnarea unei petitii online impotriva initiativei autoritatilor locale.
De mentionat ca managerii artistei au solicitat initial suma de 30.000 de euro, fiind considerata cea mai scumpa cantareata din tara, ea concertand doar peste hotare, insa primaria Timisoara a oferit doar 20.000 de euro pentru concertul Innei.
Administratia locala declara ca inca nu este nimic stabilit in legatura cu suma pentru care va concerta Inna, si ca reactiile sunt ale celor care nu au stiut sa piarda alegerile. Se pare ca negocierile continua si ramane de vazut daca intr-adevar celebra solista va sustine concertul in orasul de pe Bega.
Inna canta atat pe scena, cat si in diverse cluburi de noapte. In Polonia a concertat alaturi de vedete ca Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls si Sugababes.

S-o ascultam pe Inna in acest video incendiar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *