Secrete pe care sa nu i le spui partenerului

Deși este extrem de necesar să fii cinstita în relația ta, obiectivul tau nu ar trebui să fie sa-i rănesti sentimentele soțului.. Este OK sa ții câteva secrete de soțul tău – și nu trebuie să te simti vinovata!
Cu totii am auzit că comunicarea este cheia pentru a avea o căsătorie de succes, și în timp ce acest lucru este adevărat, există anumite lucruri pe care nu trebuie neapărat să i le spui sotului,cu excepția cazului, desigur, ca el întreabă direct). Însa, nu-i nevoie sa stie ca ai petrecut cinci ore la mall cu prietena ta atunci când el a fost muncă. Sau ca crezi că noul tau sef este leit Brad Pitt. Probabil că nu. Unele secrete, cum ar fi acestea , trebuie sa ramana secrete.

“Nu-mi place la tine [inserați caracteristica fizică]“
Dacă există un element fizic la soțul tau care nu iti place, și el nu poate schimba asta, cel mai bine este să-l tii pentru tine. A-i spune ca ti-ar fi placut sa fie mai înalt, mai puțin păros sau mai musculos nu estee o idee buna În schimb, concentreaza-te pe calitatile pe care le posedă. Spune-i ca-ti place cum arată într-o anumita cămașă, tricou, pentru ca tanjesti dupa mirosul lui. Dacă vrei să fie mai musculos, sugereaza-i sa mergeti la o sală de gimnastică împreună.

 

Secrete pe care sa nu i le spui partenerului

 

Lucruri care nu-ti plac despre familia sau prietenii lui
Nu-ti place, familia soțului și prietenii lui. Acest lucru nu este întotdeauna ok, dar este important să încerci să păstrezi orice ganduri negative pentru tine. Doar pentru că nu esti de acord cu obiceiurile de petreceri ale fratelui său nu înseamnă că trebuie să te plângi despre asta. Dacă e ceva care într-adevăr te deranjează, spune-i soțului tău, având grijă să nu fii jignitoare.

Lucrurile pe care fostul le-a facut si el nu
Aceasta este un mare nu! Este ușor atunci când ești nervoasa sa începi sa faci comparații, dar nu va rezolva problema și se lasă doar cu sentimentele ranite. Desigur, fostul tau a avut unele calități pe care le-ai placut dar nu aminti asta fata de soțul tău! Dacă ți-a plăcut că fostul dvs. planifica intotdeauna o noapte in oras dată o dată pe săptămână, și partenerul tău nu face asta, începe sa planifici tu sau menționează nevoile tale partenerului tau, lasandu-l pe fostul iubit afara din discutie.

Nu crezi că sexul este prea grozav
Dacă ii spui asa ceva, va fi distrus garantat. Sexul inseamna mult pentru el. În cazul în care nu este la fel de distractiv cum vrei, comunica nevoile tale partenerului tau sau arăta-i exact ceea ce iti place. Spunandu-i ca “sexul nu este bun” nu va rezolva nimic. Vrei să facă pe cont propriu? El nu poate – are nevoie de indrumare. Amintiți-vă, voi doi sunteti o echipă și e treaba ta sa-i explici. Comparațiile și plângerile nu vor îmbunătăți o căsătorie.

 

Secrete pe care sa nu i le spui partenerului

 

Secrete pe care nu trebuie să le tii.
Deoarece căsătoria se bazează pe încredere, există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le tii doar pentru tine. Acestea includ:

Obiceiurile de cheltuieli. El va afla, asa ca cel mai bine este să fie deschisa cu privire la finanțe.
Sentimentele diferite despre relatia voastra. Relatia voastra va avea suisuri si coborasuri, dar dacă într-adevăr te simt deconectata și diferita față de partenerul tău, vorbeste-i direct! Sugerează sa vedeti un consilier sau petreceti mai mult timp împreună, doar voi doi.
Trecut. Deși nu trebuie să divulgi fiecare detaliu, trecutul tau joaca un rol important in cine sunteti astazi. Fii deschisa și dispusa să împărtășesti aceste evenimente cu partenerul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *