Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au logodit

E oficial, blestemul a fost ridicat. Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au logodit.Starul din Friends e gata pentru a se ankaja intr-o relatie serioasa cu starul din filmul Wanderlust, punand capat zvonurilor conform carora ar fi ghinionista in dragoste. Nu e nici un secret ca fostul partener Brad Pitt a avut o relatie departe de a fi ideala, aflandu-se constant in centrul speculatiilor publicatiilor. Dar ghinionul vedetei de 43 de ani pare sa se schimbe. Revista People a raportat ca publicistul actritei, Stephen Huvane, a confirmat logodna.

“Justin Theroux  a avut o petrecere de ziua lui extraordinara  vineri, primind un cadou special de la iubita lui, Jennifer Aniston, care a acceptat cererea lui in casatorie” .

Huffington Post a raportat ca Huvane a reconfirmat vestea buna, spunand ca  Theroux, 41 ani, i-a pus intrebarea lui Jennifer in 10 august, cu cateva zile dupa ce cuplul a fost vazut in vacanta in Hawaii, saptamana trecuta. Ei se intalnesc din mai 2011.Chiar daca filmul Wanderlust a disparut destul de repede dupa lansarea lui in acest an, relatia lor s-a dovedit a fi mai puternica. Cei doi s-au mutat impreuna iar tabloidele au inceput curand sa speculeze in legatura cu mariaj si copii.

Aniston a facut parte din aceste speculatii de cativa ani, cchiar si dupa terminarea relatiei cu Brad Pitt dupa 5 ani d ecasnicie. In timp ce Pitt s-a mutat cu Angelina Jolie,  Aniston a avut relatii cu John Mayer si Vince Vaughn, care nu au durat, ducand la intrebarea: Oare cand va gasi Jen pe cineva sau va avea un copil? E o tema care o irita pe actrita.

 

“Este total prostesc, cred eu. Aceste lucruri nu imi masoara nivelul de fericire sau succes  in viata sau ceea ce am obtinut, a spus ea pentru It CBS’s This Morning acest an. In acelasi interviu, ea a spus ca e mai fericita decat oricand.

Acesta va fi primul mariaj al lui Theroux. Nuj este sigur cand e stabilita data nuntii. Logodna lui Aniston vine dupa patru luni dupa ce Pitt si Jolie si-au anuntat logodna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *