Killer pasta

Ingrediente

-un pachet de fetucinni

-300 g bacon

-doua cepe verzi

-2 catei de usturoi

-oregano

-busuioc

-sare, piper

-doua linguri de ulei de masline

-o lingura de vin alb sec

-un ou

-150 g telemea uscata

 

Pregatire

-se fierb pastele conform indicatiilor  de pe pachet, timp de 8-12 minute. Intre timp, taie ceapa si usturoiul in bucati mici. Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei de masline  cu vinul in care se adauga ceapa si usturoiul . Se amesteca pana se inmoaie, apoi se adauga baconul taiat cubulete mici si frecat cu busuioc.  Se mai pune pe foc, adaugandu-se o lingura de ulei de masline si amestecand usor. Dupa cateva minute se adauga si continutul tigaii peste si se mai lasa pe foc amestecand usor 2 minute . Se opreste focul si se adauga deasupra branza rasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *