8 motive pentru care sa vizitati Houston

Houston este cunoscut sub numele de capitala cosmopolită și culturala din Texas cu o gamă interminabila de lucruri de vazut si de facut fiind destinatia ideala pentru o vacanta in Statele Unite ale Americii. Fie că sunteți in calatorie ca un cuplu sau cu copiii, veti avea parte de divertisment și de experiențe din belșug în acest oraș interesant. Dacă planificati o vizita, atunci nu ratați aceste atracții de top din Houston.

1. Museum District 

Houston are o gamă foarte mare de galerii, muzee și clădiri culturale toate centrate în jurul Herman Park. Puteți vizita Muzeul de Arte Frumoase, Bayou Bend, Colectia fascinanta Ioan P.McGovern, în timp ce va bucurati de împrejurimile uimitoare ale parcului.

8 motive pentru care sa vizitati Houston

 

2. Splashtown

Copiii mari și mici deopotrivă vor adora Splashtown, cu piscine interesante cu valuri, tobogane și zone de joaca. Situat în partea de nord in Houston, este ușor sa ajungeti in Splashtown si sa va distrati in familie.

 

8 motive pentru care sa vizitati Houston

3. Kemah Boardwalk

Cel mai mare parc de distracții din Huston, Boardwalk Kemah este un loc minunat pentru a petrece o zi sau o seară. Cu plimbari tradiționale, iarmaroc și restaurante excelente, cum ar fi restaurantul cu fructe de mare de renume mondial Landry, puteți experimenta lucruri noi in timp ce va distrati.

8 motive pentru care sa vizitati Houston

4. Bayou Place

Bayou este un loc de divertisment american la cele mai bune standarde. Un complex imens de teatre, baruri, restaurante și saloane unde veți găsi divertisment și mancare de calitate. Bucurați-vă de clasicul american , la Hard Rock Café sau un autentic italian la Mingalone, urmat de o proiecție de film la cea mai recentă casa de arta.

 

8 motive pentru care sa vizitati Houston

5. Galleria

Acest mall vast este situat chiar în afara districtului Uptown din Houston și include cele mai renumite magazine din SUA, cum ar fi Macy, Saks Fifth Avenue și Neiman Marcus, precum și magazine emblematice de la designeri Yves Saint Laurent si Chanel.

 

8 motive pentru care sa vizitati Houston

 

6. Johnson Space Centre

O zi la Space Johnson Centre iti va spune tot ce ai nevoie sa stii despre o cursa spațială. Puteți experimenta gravitatie zero, sa va uitati la o lansare de rachete virtuale și sa încercati o mulțime de activități interactive, care sunt distractive și educative.

 

8 motive pentru care sa vizitati Houston

 

7. Houston Zoo

Aceasta grădina zoologică are mai mult de 900 de specii diferite de animale și este cea mai vizitata gradina zoologica din Statele Unite ale Americii. Puteți să vă plimbați liber sau puteti rezerva un tur cu ghid intr-o intalnire de prima mana cu animalele.

 

8 motive pentru care sa vizitati Houston

8. Montrose

Montrose este districtul cel mai divers și interesant Houston cu o mulțime de locuri pentru cumpărături și o scena culturală vibrantă . Bulevarde, bungalouri și vile, magnifice restaurate fac din acest domeniu un loc minunat pentru explorat pe jos.

 

8 motive pentru care sa vizitati Houston

 

Vizitează Houston

Fie că doriți să experimentați bucuria spațiului cosmic, magazinele sau cultura, exista într-adevăr ceva pentru toată lumea în Houston, deci asigurați-vă ca nu pierdeți aceste opt atractii din Houston, care vor multumi întreaga familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *