Lui Katy Perry ii place sa fie curtata”puternic”

Katy Perry cu siguranta stie ce e iubirea. Si cum nu i-a mers prea bine cu privire la asta, nu a pierdut insa speranta ca va gasi un barbat care sa o faca sa zboare cu dragostea lui.  Cantareata a spus intimpul interviului pentru revista Elle (septembrie 2012) ca ii place sa fie curtata “puternic”. Si daca exista vreun barbat care e gata sa faca asta pentru a-i cuceri inima, “va lasa dragostea sa preia conducerea”.

Katy spune:

“Evident ca am multe de spus acum. Sunt o femeie careia ii place sa fie curtata puternic. Niciodata nu spun niciodata as zice. Si las dragostea sa preia conducerea”

Lui Katy Perry ii place sa fie curtata”puternic”

Aratand absolut fabulos pe coperta Elle din septembrie 2012, Katy Perry ne-a impartasit ce anume ii place la a fi model. Katy, in varsta de 27 de ani, spune ca nu poate fi buna pentru toata lumea, dar ca incearca sa isi traiasca viata cu integritatea intacta, transmitand un mesaj pozitiv celor din jur:

Lui Katy Perry ii place sa fie curtata”puternic”“Nu am regrete. Nu am de gand sa-i multumesc pe toti. Nu pot sa-i spun unei persoane cand e timpul sa faca sex. Sau sa fumeze o tigara.  Dar incerc sa-mi traiesc viata cu integritate si din fericire asta transmite un mesaj”.

Lui Katy Perry ii place sa fie curtata”puternic”

Vorbind despre cariera, Katy a declarat pentru Elle:

“Iubesc ceea ce fac iar cand nu-mi va mai placea voi face o schimbare. Nu pot sa fiu regina frumusetii pentru totdeauna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *