Moartea lui Sage Stallone, un posibil accident

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage Stallone, 36 de ani, a fost gasit mort vineri, lasandu-l devastat pe starul din Rocky. Reteta de pastile care a fost gasita in aparamentul lui Sage din Los Angeles, unde a fost descoperit corpul tanarului, a starnit suspiciunea investigatorilor ca acesta a murit din cauza unei supradoze accidentale sau a unei sinucideri.

Moartea lui Sage Stallone, un posibil accident
Publicistul lui Silvester Stalone, Michelle Bega a declarat:
“Sylvester Stallone e devastat si profund marcat dupa pierderea fiului sau. Compasiunea si gandurile sale se indreapta catre mama lui Sage, Sasha. Sage a fost un tanar minunat, talentat iar pierderea lui va fi simtita intotdeauna”
Sage Moonblood Stallone a fost cel mai mare dintre copiii lui Stallone si a jucat impreuna cu tatl lui in 2 filme. A fost primul dintre cei doi fii ai lui Stallone pe i-a avut cu prima sotie Sasha Czack. El si-a facut debutul in actorie in 1990 in Rocky V si a aparut cu tatal sau in 1996 in Daylight.Moartea lui Sage Stallone, un posibil accident
De asemenea,in 1996, Sage Stallone si film editorul Bob Murawski au co-fondat Grindhouse Releasing, o companie dedicata pastrarii si promovarii filmelor din 1970 si 80. George Braunstein, un avocat care l-a reprezentat pe Sage Stallone timp de 15 ani, a spus:
“A fost intotdeauna foarte respectuosa fata d e toti actorii si toate filmele. Nu putea s amentionezi un film despre care sa nu stie totul”
Sage Stallone a regizat in 2006 un scurt metraj Vic, prezentat Festivalul de film Palm Springs. Braunstein a spus ca Stallone planuia sa se casatoreasca si avea cereri frecvente sa joace in filme.Moartea lui Sage Stallone, un posibil accident
“Era un om plin de viata cu viitorul in fata. Era entuziast si pozitiv. Cred ca a fost probabil vorba de un accident.
Braunstein a mai spus ca Sage Stallone il admira foarte mult pe tatal sau, dar muncea din greu sa-si faca propriul sua nume in industria filmului. Era foarte mandru de tatal sau si era mandru ca era fiul lui” a incheiat Braunstein.
Odihneste-te in pace, Sage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *