Madonna-Probabil nu sunt atat de dura pe cat ar trebui

Imagineaza-ti cand te furisai cu o tigara, numai ca sa nu te vada maica-ta (se intampla, nu-i asa). Deci, asta i s-a intamplat lui Lourdes, fiica Madonnei. De fapt, a fost surprinsa de paparazzi si pozele au fost imprastiate peste tot… Deci, chiar daca nu a fost prinsa de mama ei, Madonna, cu siguranta ca stie acum, si nu e prea impresionata..

Lourdes, in varsta de 15 ani, a fost fotografiata fumand cand a iesit cu prietenii in New York. Vorbind pentru show-ul Today, Madonna a dezvaluit ca nu este fericita deloc si simte ca ar trebui sa fie mai dura cu copiii ei. Ea a spus “Pobabil nu sunt atat de dura pe cat ar trebui. Cred ca ar trebui sa fiu mai sevara. Este dificil-fiecare zi e o negociere, dar tigarile, fumatul-nu sunt de acord cu asa ceva- pentru nimeni. Sa fii o mama singura cu 4 copii si sa muncesti atat de mult cum o fac eu este greu, pentru ca ma plang tot timpul. Dar pana acum am supravietuit cu simtul umorului intact”

In mod ironic, noul single al Madonnei este numit I don`t give a, si este vorba despre cat de greu e sa fii parinte singur. Vorbint la The sun, despre cantec, ea spune “Este vorba despre viata unei mame singure. Este o provocare sa jonglezi cu totul-Incerc sa exprim asta. Toata lumea are ceva de spus despre cum imi traiesc eu viata. La sfarsitul zilei, fac tot ce pot mai bine. Daca oamenilor nu le convine asta, e problema lor”, a incheiat Madonna.

 

Sa ascultam Madonna, Girl gone wild!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *