Make-up in doua tonuri

Dermatograful in doua tonuri este o alternativa cool si proaspata la machiajul obisnuit. Dar ca sa realizezi un machiaj reusit trebuie sa combini culorile potrivite. Ori folosesti ambele culori pe pleoapa superioara ori ambele pe cea inferioara, ele trebuie sa mearga bine ouna cu cealalalt, altfel, exista posibilitatea de a fi complementare sau contrastante.

Make-up in doua tonuri

 

Pentru a crea un astfel de look, poti sa folosesti negru neutru si sa-l combini cu orice alta culoare stralucitoare sau alege doua farduri care merg bine impreuna si aplica una pe pleoapa superioara si una care e mai potrivita pentru culoarea ochiilor tai pe pleoapa inferioara.

Make-up in doua tonuri

 

Iata combinatiile perfecte:
-turcoaz si purpuriu
-albastru aqua si galben
– roz si purpuriu
-verde neon si turcoaz
-albastru regal si verde

Make-up in doua tonuri

 

Lookul poate fi completat cu o culoare neutra sau naturala a rujului de buze, cum ar fi bej, maro, roz sau pur si simplu un balsam. Daca aceste combinatii sunt mult prea dramatice pentru tine, opteaza pentru un dermatograf negru neutru pentru pleoapa superioara si un dermatograf colorat pentru pleoapa inferioara sau creeaza o a doua linie colorata deasupra celei negre.

Make-up in doua tonuri
Cand alegi cele doua culori pentru lookul tau in doua nuante, ia in considerare ce cuoloare au ochii tai si nuanta pielii tale. Un fard roz nu este cea mai buna alegere pentru cele cu pielea palida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *