Meseria de parinte, cea mai grea din lume

Am putea spune că meseria de părinte este cea mai grea meserie din lume. Unele femei nu-și dau seama cât de dificil este sa ai un loc de muncă, și sa gasesti timp si pentru a creste si educa un copil. . Este ușor să credem că bebelușii și copiii mici sunt doar pachete de inteligență și energie, dar adevărul este că necesită timp și atenție în moduri in care nu ni le putem imagina.

Odată ce un copil se naște este neajutorat și se bazează pe tine pentru tot, de la hrănirea regulata pana la schimbat și scăldat. Un copil poate plânge din motive pe care nu le înțelegi și nu iti poti da seama, și va trebui sa-l menții distras atunci când e treaz. Cand încep să mai creasca si merg taras și apoi trebuie sa fii după ei în mod constant pentru a nu se lovi. Copiii sunt, de asemenea, foarte scumpi, costul produselor alimentare, hainelor, rechizitelor pentru școală, transport, scoala, și facultate este uimitor.

 

 

Meseria de parinte, cea mai grea din lume

 

În timp ce copiii pot fi epuizanti fizic din cauza ingrijirii de care au nevoie, implicarea emoțională a părinților este, de asemenea, o parte din munca. Grija unei mame pentru copilul ei este covârșitoare, ea simte primejdie atunci când el plânge și isi face griji pentru viitorul lui. Pe masura ce copiii cresc și încep școala și isi fac prieteni în afara casei, părinții vor fi mereu preocupati de bunăstarea lor. Au note bune la școală,se comporta bine, invata ușor, se simt intimidati de alti copii ?etc Chiar dacă aceste gânduri sunt doar o parte, părinții sunt mereu îngrijorați cu privire la copiii lor.

O astfel de muncă grea nu se oprește niciodată. Din momentul in care o femeie află că este însărcinată până când este   în vârstă,va fi mereu preocupata de copiii ei! Chiar și atunci când cresc și  au familiile lor, părinții isi fac griji cu privire la fericirea copiilor lor. Ei doresc să știe că în calitate de adulți, copiii lor sunt fericiți și sănătoși și duc o viață fericită. Ei doresc ca copiii lor sa aleaga partenerul potrivit, locul de muncă bun, și sa aduca copii sanatosi pe lume. Un părinte nu se oprește niciodată din a fi părinte, indiferent de varsta.

 Meseria de parinte, cea mai grea din lume

 

În timp ce a fi părinte este cea mai grea meserie din lume, este, de asemenea, cea mai buna și mai plină de satisfacții! Nimic nu poate lua locul unui copil și nici un alt sentiment nu este la fel de minunat ca și dragostea pe care o primesti de la un copil. Copiii devin de multe ori cei mai bun prieteni al părinților lor, și vice-versa. Familiile puternice pot face o persoana sa se simta in siguranta și să ii dea un scop în viață, și creșterea unui copil este de multe ori cea mai mândra realizare a unui părinte. Asigurați-vă că sunteți pregătite  înainte de a vă decide să aveti un copil și să înțelegeti toate provocările, dar dacă o faceti, fără îndoială, veți vedea că este cea mai bună decizie pe care ati fi putut-o lua vreodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *