Malnutritia in secolul 21

Este posibila malnutriția în secolul 21? Da. Există mulți oameni din întreaga lume care suferă de malnutriție. Surprinzator, aceasta nu este doar in țările lumii a treia, unde oamenii sunt înfometați și suferă de malnutriție, dar si oamenii din națiunile dezvoltate și industrializate, suferă, de asemenea.

Nu doar in tarile din Lumea a Treia

Multe reclame și programe de televiziune de știri ne arată astăzi faptul că malnutriția încă există în țări din Africa. Copiii din locuri precum Somalia, Etiopia, Kenya fiind malnutriti. De multe ori, copiii din țările lumii a treia sunt malnutriti, din cauza guvernelor și secetei și alte motive.

Malnutriția în țările bogate

Cu toate acestea, există copii și adulți care mor de foame în multe țări industrializate și destul de bogate, de asemenea. În Statele Unite, există copii și adulți care suferă de malnutriție. Unii suferă, deoarece trăiesc în sărăcie, dar există chiar oameni care sunt subnutriți, prin alegere, deoarece vor sa fie slabi.

 

Malnutritia in secolul 21

 

Este uimitor faptul că, în secolul 21, nu există suficientă hrană pentru toată lumea, sau ca lumea de astăzi este malnutrita, prin alegere. Sunt mulți oameni care s-ar putea hrăni bine în fiecare zi, care decid să moară de foame sau să mănânce alimente insuficiente pentru a supraviețui și fac acest lucru pentru a arata bine.

Ironia malnutriției

Pentru familiile care trăiesc în sărăcie, scolile publice sunt locuri unde copiii lor primesc cele mai bune produse alimentare. Dar, din moment ce majoritatea școlilor sunt închise în timpul verii, mulți copii suferă de foame, deoarece acestia nu au ce manca la micul dejun și masa de prânz. Acestea sunt singurele mese pe care copiii le primesc și atunci când se află în afara școlii, ei suferă de foame.

Probleme cu sărăcia

Mulți copii și adulți care trăiesc în sărăcie de multe ori se hranesc de la benzinarii si cu ce arunca unele magazine. Cele mai multe dintre aceste alimente  nu sunt sanatoase. Deci, chiar dacă sunt în măsură să mănânce în fiecare zi, ei nu mănâncă mâncare bună, cu o valoare nutritivă. Oamenii care isi iau cele mai multe de produse alimentare de la magazinele de cartier pot avea semne de malnutriție, deoarece nu cunsuma alimente cu valoare nutritivă adecvată. Este foarte trist.

 

Malnutritia in secolul 21

 

Ce se poate face

Ce se poate face cu privire la malnutriție în secolul 21? Nu sunt foarte multe lucruri pe care o persoană le poate face, dar comunitățile trebuie să se asigure că copiii care nu mananca bine in timpul verii, din cauza școlilor închise sunt hrăniti. Multe biserici au oficii alimentare care vor ajuta familiile care trăiesc în sărăcie. Există, de asemenea,   camioane alimentare care se vor opri în locații centralizate în orașele mari pentru a distribui alimente.

Dacă doriți să faceți o diferență în comunitatea dumneavoastră, puteți dona alimente băncilor de alimente locale și la oficiile bisericii. Multe magazine alimentare au carduri cadou cu care puteți achiziționa pentru oficii alimentare, de asemenea. Puteți sprijini, de asemenea fermierii locali, deoarece acestia sunt cele mai bune resurse pentru localnicii saraci. Dacă aveți copii, aveți posibilitatea să-i învatati despre cum sa manance sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *