Manichiura perfecta

Mainile pot spune multe despre personalitatea ta. De aceea e important sa le dai atentie si grija corespunzatoare, pentru a te ajuta sa-i impresionezi pe cei din jurul tau. De aceea, in acest articol vom vorbi despre cum sa obtii manichiura perfecta si sa fii stapana unor unghii superbe, de invidiat. In primul rand, strange-ti toate uneltele necesare pentru a crea manichiura perfecta.
-produse de indepartat oja (fara acetona)
-vata
-instrument pentru impins cuticulele
-pila de unghii
-un bol cu apa calda
-oja

Manichiura perfecta
Prima data, curata-ti unghiile cu vata si produsul de indepartat oja. Apoi, inmoai unghiile in apa calda, si poti sa-ti faci un masaj cu ulei sau sare aromaterapeutica. Aplica o crema pentru cuticule sau ulei in zona din jurul unghiilor si impinge cuticulele cu instrumentul cat timp pielea e moale. Profesionistii ne avertizeaza sa nu ne taiem cuticulele pentru ca ne protejeaza unghiile de rupere si exfoliere.

Manichiura perfecta

 

Da forma unghiilor tale. Cea mai buna forma e ovala sau patrata. Cel mai bine e sa reflecte baza unghiilor tale. Pentru a obtine forma perfecta e bine sa folosesti o pila de unghii.

Cand ai terminat cu acesti pasi, maseaza-ti mainile cu o lotiune, cu miscari circulare. Un masaj relaxant ajuta la circulatia sangelui si iti hidrateaza pielea. Iar apoi unghiile tale iti vor multumi, aratand sanatoase si stralucitoare. Acum, unghiile tale sunt netede, lucioase si perfecte, poti sa creezi un look natural, apliocand doar o oja transparenta. Dar daca vrei un look mai glamour, opteaza pentru oja colorata. Dar inainte, nu uita sa-ti cureti unghiile de ulei si crema.

Manichiura perfecta

 

Aplica o baza si abia apoi aplica doua straturi din oja ta preferata. Pentru a beneficia de manichiura superba, aplica al doilea strat abia dupa ce primul s-a uscat. Daca vrei sa te asiguri de durabilitatea manichiurii tale, aplica un ultim strat de oja transparenta. Acum, priveste-ti unghiile, manichiura ta arata luminoasa si perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *