Michelle Williams, naturala si glamour

Michelle Williams arata angelic pe coperta revistei Flare Canada iulie 2012. Ochii ei sunt mari si frumosi iarfata ii straluceste. Aceasta actrita este probabil una din cele putine care au ramas naturale si cu picioarele pe pamant. Isi iubeste fiica si sjulba. Valoreaza lucrurile frumoase ca intitmitatea si calmul. Chiar si alegerile in moda sunt simple si nepretentioase. Michelle Williams, care obisnuieste sa vorbeasca despre moartea fostului sau partener Heath Leger, despre sentimentele ei si familie, de aceasta data a vorbit despre alte llucruri, ca relatii si reguli de vara. Poate ca nu a fost foarte specifica dar interviul e foarte interesant. Michelle Williams, naturala si glamour
Michelle Williams despre pastrarea vietii private : “Am nevoie sa imi pastrez viata separata. Traiesc si iubesc si iau decizii dintr-un loc confortabil si retras. Asa merge pentru mine. ”Michelle Williams despre relatii: “Meriti mai mult decat cineva care e dragut cu tine. Cred ca in aceste zile, deseori sa fii dragut pare sa fie suficient, pentru ca pare o calitate rara, dar cand privesti lucrurile in profunzime, iti spui ca si tu poti sa fii draguta, si cum ramane cu alte lucruri? Viata e prea scurta ca sa nu incerci sa obtii mai mult din ceea ce iti doresti”
Michelle Williams, naturala si glamour

Trailerul filmului Take this waltz

Michelle Williams despre noul sau film: “Ma gandesc la el [Take This Waltz]ca la o poveste veche. Despre o fata care devine femeie, acea tranzitie pe care o faci dupa 20 sau aproape de 30 de ani. E gata sa experimenteze o mare tristete. Si cred ca asta e lucrul care o plaseaza in lumea adultilor.”

Michelle Williams despre regulile ei de vara “Nu ar trebui sa porti bijuterii vara. Ar trebui sa fii gata sa sari intr-un lac la orice ora”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *