Momente de neuitat la Golden Globes 2013

Spectacolele de decernare a premiilor sunt un moment în care vedetele vin împreună pentru a celebra ani de filme, televiziune și muzică. Unele celebritati sunt binecuvântate cu o victorie, în timp ce altele sunt acolo pur și simplu să faca atmosferă. Globurile de Aur este unul dintre cele mai mari spectacole de atribuire a premiilor de ani de zile și este si una dintre cele mai populare. Oamenii abia asteapta sa vada care celebritati au aparut, ce se poartă și ce film a primit cele mai multe premii. Dacă ați ratat Globul de Aur din acest an, citiți mai departe pentru a afla cele mai șocante momente.

Jodie Foster se retrage?
Ea nu a fost niciodată cunoscuta ca fiind foarte deschisa despre viata ei personala, dar a șocat lumea de la Globurile de Aur oferind un discurs surprinzator de personal. În timpul discursului său, a vorbit deschis despre relația ei de 20 de ani cu Cudney Bernard, cu care are doi fii. Ele nu mai sunt împreună, dar ea a lăudat-o pe ea și pe familia lor. Desi Foster nu a ascuns relatia ei și modul de viață, spune deschis care este orientarea ei sexuală. În plus, Jodie a decis  să se retragă, după o carieră lungă și de succes.

Momente de neuitat la Golden Globes 2013

Ben Affleck -Cel mai bun regizor
Într-unul din cele mai mari momente ale nopții actorul avansat la regizor, Ben Affleck, a câștigat la categoria Cel mai bun regizor învingând notabilii legendari, inclusiv pe Steven Spielberg si Quentin Tarantino . Oamenii au fost uimiți când numele i-a fost citit și actorul din Massachusetts a obtinut marele premiu.

Momente de neuitat la Golden Globes 2013

 

 

Rentabilitatea unui fost președinte
Surprizele nu au stat numai în premii și discursurile actorilor dar si in însoțitori. Fostul președinte Bill Clinton a primit  ovații în picioare  pentru Lincoln. Nu, nu e ceea ce gândești, Lincoln nu a înviat. Lincoln, filmul, a fost nominalizat pentru cel mai bun film. Clinton a fost onorat sa prezinte clipul și publicul a fost încântat să-l accepte ca prezență notabila.

 

Momente de neuitat la Golden Globes 2013
 Claire Danes, cea mai buna actrita

 Multi dintre câștigătorii de sex feminin au avut o abordare feministă in discursurile lor, amintind că femeile rămân împreună. Claire Danes a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță într-o dramă TV și în timpul discursului său a mulțumit celorlalte persoane nominalizate “sunt atât de strălucitoare și toate în felul lor, au contribuit la a face acest loc minunat foarte dinamic, complex, cu personaje feminine. “

 

Momente de neuitat la Golden Globes 2013
Fey și Poehler =castigatoare!
Mulți oameni au anticipat problemele atunci când a fost anunțat că Tina Fey si Amy Poehler au fost gazde la Globurile de Aur. Două femei amuzante care încearcă să lupte pentru a rămâne în lumina reflectoarelor nu poate duce decât la show. Cu toate acestea, cele două doamne au surprins pe toata lumea prin venirea laolaltă și crearea hohotelor de ras, care a facut un adevărat spectacol. A fost o asociere mare pentru un spectacol minunat.

 

Momente de neuitat la Golden Globes 2013

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *