Neonul, cum sa il porti

Acelora dintre voi carora nu le este teama sa iasa in evidenta si vor sa fie admirate, trebuie sa incerce neonul, care este un trend in domeniul frumusetii. Merge grozav la orice nuanta de piele si completeaza aproape orice look daca este purtat corespunzator.

Neon pentru buze

Neonul, cum sa il porti

 

Buzele electrice se potrivesc cu dermatograf negru si fond de ten de portelan.  Fucsia vibranta si oranj neon sunt superbe, completand cu succes o nuanta de piele deschisa.

Neon pentru ochi: fard

Neonul, cum sa il porti

Neonul arata elegant si grozav chiar si in jurul ochilor. Trebuie doar aplicatr corect. Pentru a arata stralucitoare si nu vulgara, apl;ica o culoare naturala si apoi neon, pentru a obtione echilibru. De exemplu, poti sa aplici un fard galben pe colturile interioare ale ochilor si maro neutru pe pleoapa.

Neon pentru ochi: dermatograf

Neonul, cum sa il porti

Daca nu vrei sa te aventurezi cu un fard neon, incepe experimentul cu dermatograful. Imperecheaza verde, albastru sau purpuriu si o linie neagra. Din fericire, ai d eunde sa alegi. Iti va aface ochii sa iasa in evidenta.

Neon pentru unghii

Neonul, cum sa il porti

In cautarea unui accesoriu potrivit pentru un outfit neutru, unghiile pictate neon isi vor facetraeba. Incearca un coral sau un roz stralucitor  daca ai o nuanta de piele calda, sau mergi pe purpuriu, galben sau albastru daca pielea ta este inchisa la culoare.

Neon pentru obraz

Neonul, cum sa il porti

De fapt nu chiar neon, dar obrajii pudrati sunt printre tendinte. Un roz iti pune in evidenta obrazul si vei arata fabulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *