Trucuri pentru cumparaturile de sarbatori

Cu zilele de Craciun apropiindu-se cu repezeala, ne uitam la economiile din banca si la cardurile de credit, si ne intrebam cat vom cheltui in acest an. Nu va fie teama. Am pus la cale niste trucuri practice, ca sa va ajutam sa economisiti niste bani in acest an. Cine zice ca cumparaturile de Craciun implica blocaje in trafic, cozi interminabile si supermarketuri aglomerate? Nimeni. E timpul sa ne relaxam, sa bem o ciocolata calda, si sa ne uitam pe magazinele online pentru chilipiruri. Sunt o gramada de site-uri grozave de unde ne putem face cumparaturile de Craciun. Poti incerca amazon sau e-bay, au chiar si reduceri pentru membri. Majoritatea dintre noi tindem sa asteptam pana in ultimul moment ca sa cumparam cadourile de sarbatori.

Trucuri pentru cumparaturile de sarbatori
Problema evidenta cu asta, e ca cu cat asteptam mai mult, cu atat vom avea mai putin de unde sa selectam, si cu atat mai mult va creste nivelul de stres. Cea mai aglomerata zi e Ajunul. De ce? Pentru ca ne lasam pe ultima zi. Asa ca de ce sa asteptam?
Deci, fa-ti cumparaturile cat mai repede si nu vei avea de ce sa-ti faci griji. Dar vei vrea sa te asiguri ca nu ai uitat nimic. Sa uiti pe cineva te pune in situatia de a incepe devreme. Va trebui sa iti faci o lista, sa fii organizata, si sa notezi fiecare persoana pentru care cumperi cadouri. Asta te va ajuta sa cumperi cadoul potrivit. E uimitor cate cadouri nepotrivite si nenecesare cumpara oamenii in fiecare an doar pentru ca sunt ieftine. Pretul nu e un motiv bun sa cumparam ceva. Daca nu il doreste in mod specific nu il cumpara.

Trucuri pentru cumparaturile de sarbatoriVa fi vina ta daca vei termina prin a fi falita dupa ce le-ai cumparat copiilor tot felul de daruri de care nu aveau nevoie si de care vor uita dupa 5 minute ce le-au deschis.
Daca poti sa confectionezi de mana ceea ce puteai sa cumperi din magazin cu o gramada de bani, atunci da-i drumul. Daca gasesti ceva care se potriveste perfect descrierii, dar nu costa foarte mult, atunci cumpara-l. Nu vorbim despre lucruri care nu se afla pe lista ta sau de care oamenii nu au nevoie.
Vorbim despre faptul ca unii oameni au impresia ca valoarea unui cadou e bazata pe pret dar nu este asa. Valoarea unui cadou depinde de ce semnifica acesta si cat de multa iubire am pus in selectarea lui. Asa ca nu cumpara nimic pe fuga ci intelept.

Trucuri pentru cumparaturile de sarbatori
Sa te duci orbeste in mall fara sa ai o limita de cheltuiala, inseamna un dezastru financiar. Poate ti se pare amuzant acum sa iesi din magazin cu plase de cadouri stralucitoare pline, dar nu va mai fi deloc amuzant cand te vei trezi ca ai ramas fara bani. Decide exact cati bani poti sa iti permiti sa cheltui de Craciun in acest an, si cumpara dupa buget. Asta inseamna sa iti planuiesti bugetul. Cheltuieli de vacanta, cadouri, activitati, evenimente, decoratiuni, si tot ce ai nevoie in acest sezon.
Dupa ce faci asta, vei fi usurata si vei elimina regretul de dupa sarbatori. Acum, ca esti echipata cu aceste trucuri, mergi la cumparaturi. Stim ca vei cumpara intelept in acest an iar portofelul si contul din banca iti vor fi recunoscatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *