Planuieste vacanta perfecta

A planui o vacanta de familie nu inseamna ca planuiesti un dezastru pe cale sa se intample. Planul de dinainte pus la punct este cheia succesului pentru o vacanta de familie reusita. Citeste acest articol, pentru a-ti face o vacanta dintre cele mai bune pe care le-ai avut vreodata.

-ia cu tine un chit cu foi de hartie, foarfeci si autocolante. La sfarsitul fiecarei zile, indeamna copiii sa isi faca fiecare pagini cu amintiri colectionate din acea zi, pentru a le pune intr-un album la sfarsitul excursiei.
-o vacanta reusita nu trebuie sa fie neaparat foarte departe. Poti petrece vacante grozave in apropiere, prin miniexcursii in anumite locatii. Ia in considerare siturile istorice, parcurile nationale si alte locuri de interes local aproape de casa.Planuieste vacanta perfecta
-daca observi ca copiii devin nelinistiti si agitati, nu ezita sa te opresti din drum si sa lasi orice activitate pentru alta zi. Uneori, poposirea in camera de hotel si o baie in piscina e tot ce era nevoie pentru ca toti sa isi revina pentru a continua drumetia a doua zi.
-cand se gandesc si se planuiesc activitatile, fiecare membru al familiei trebuie sa fie sincer in opinii dar si deschis la parerile celor din jur.
-in cazul in care calatoresti cu doua sau mai multe familii cu copii, puteti sa impartiti activitatile in asa fel incat sa nu ramana cineva blocat cu copiii sub 5 ani. De obicei, jumatate din cupluri pot sa stea cu cei mici iar cealalta jumatate sa plece la drum.
Planuieste vacanta perfecta
-daca stati intr-o locatie cu bucatarie, poti sa planuiesti mesele inauntru cat si afara. Dupa cateva zile, deseori oamenii se plictisesc sa manance tot afara.Planuieste cand sa mancati afara si ce fel de mancare sa preparati cand mancati inauntru,si cine o va gati,pentru ca te va ajuta sa stii dinainte ce mancaruri poti gati rapid si ce vrea fiecare sa manance
-daca zburati cu avionul, este important de stiut cate bagaje veti avea.Asta include verificarea, transportul si marimea. De asemenea, trebuie sa sti numarul fiecarui bagaj si extrasul, deoarece controlul bagajelor este o nebunie.Cunoscand toate aceste lucruri, poti reduce haosul la minimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *