Ponta, atacat de adversarii politici

Sambata, intr-o conferinta de presa, prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat la Sibiu ca adversarii sai politici au cam depasit limitele iar Vasile Blaga l-a atacat atat pe el cat si familia sa. In plus, premeierul a mai precizat ca Blaga cât şi Mihai Răzvan Ungureanu vorbesc precum Basescu “ca un golan, un derbedeu”

“Eu speram că există o limită în ceea ce priveşte atacurile politice şi că acea limită nu va fi depăşită. Am văzut astăzi la un miting cum Vasile Blaga a ajuns să îmi atace familia, să vorbească despre soţia, despre copiii mei. Înseamnă foarte clar că cei care stau prea aproape de Traian Băsescu devin ca Traian Băsescu şi este un semn îngrozitor. Uitaţi-vă la Mihai Răzvan Ungureanu cel frumos, elegant, vorbeşte exact ca Băsescu, ca un golan, ca un derbedeu. E foarte clar că cine stă lângă Băsescu ajunge ca Băsescu. Sursa răului este Traian Băsescu şi cât timp nu scoatem sursa răului şi alţi oameni se vor comporta exact ca Băsescu”, a spus Ponta.
Premierul a spus ca nu  ii vine sa creada ca Blaga l-a jignit, avand in vedere ca este prieten cu ginerele lui, fiind prezent chiar si  la nunta fiicei sale.

“Să ajungi să insulţi, să te iei de familiile adversarilor politici… Numai Băsescu poate face aşa ceva. Şi când îl văd pe Blaga sau pe Ungureanu făcând la fel, îmi dau seama ce influenţă negativă poate să aibă Traian Băsescu asupra oamenilor”, a declarat Ponta, precizand ca nu isi doreste sa vorbeasca despre familiile adversarilor ci doar despre adversitatile din politica.

“Eu vreau să pot să rămân normal să nu vorbesc decât despre adversităţi politice, nu de familia cuiva, să nu folosesc termeni ca aceia cu care cataloghează Băsescu: paiaţe, maimuţe. Dacă aşa trebuie să vorbească un preşedinte european, înseamnă că eu am cu totul şi cu totul altă noţiune despre ceea ce înseamnă preşedinte şi Europa. Sunt convins că după 29 iulie acest rău major şi absolut care este Traian Băsesc va fi o pagină urâtă, dar închisă în istoria ţării noastre şi că vom putea merge pe un drum lung şi spre un nou mod de a trăi”, a mai spus prim ministrul.

In replica, Vasile Blaga, la mitingul d ela Iasi, unde a participat si Basescu, a afirmat ca Ponta este e “un hoţ, un plagiator” şi că nu înţelege cum acesta mai poate vorbi cu soţia şi se mai poate uita în ochii copiilor săi, afirmand ca”Ponta a luat lovitura de graţie, după ce profesorii săi de la Universitatea Bucureşti i-au spus că e un hoţ şi un plagiator”.

“Eu nu înţeleg cum omul ăsta mai poate vorbi cu nevastă-sa, se mai poate uita în ochii copiilor lor şi spun «Jos, dă-ţi demisia, domnule Ponta!». Toţi suntem uniţi pentru a spune nu la referendum, nu acestei clici, iar în toamnă să reuşim să-i dăm jos, dar democratic, nu cum au făcut-o ei”, declarat Vasile Blaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *