Pranz pentru bebelusi
Aceasta reteta este recomandata bebelusilor intre 6 si 8 luni.
Mod de preparare:
Intr-o cratita acoperita, combina:
1 cana cu apa
1 piept de pui
50 g de orez
Fierbeti-le la foc mic timp de 20 de minute, dupa care adaugati:
3 morcovi intregi
125 g de fasole verde
Fierbeti apoi la foc mic 10 minute sau cat este necesar.
- Intr-un blender puneti la tocat pieptul de pui si orezul impreuna cu putin bulion pentru gatit pana cand se inmoaie.
- Pisati morcovii si fasolea cu ajutorul unei furculite.
- La final depozitati toate ingredientele individual in pungi de plastic dupa care asezati-le in congelator.
- Pentru a pregati masa bebelusului, puneti la dezghetat o portie la micul dejun, astfel incat sa poate fi servita la pranz.
- Pe masura ce copilul inainteaza in varsta si poate mesteca mai bine, veti avea posibilitatea sa prajiti aceste ingrediente intr-o tigaie anti-aderenta, in loc de a le fierbe.