Cum sa construiesti o casuta in copac pentru copilul tau

Nu trebuie să fii un inginer constructor pentru a construi o casuta în copac. Tot ce ai nevoie e sa cauti o locație adecvată în grădina din spate, instrumente și materiale de construcții, și să lucrezi împreună cu copiii și intreaga familie. In cazul in care casa din copac dureaza mult timp sau   este imateriala- puteți angaja întotdeauna un profesionist dacă simțiți nu este suficient de buna – acesta este efortul și timpul de calitate petrecut în familie.

Alegeți un copac robust.

Pentru ca o casa in copac sa stea depinde în mare măsură ce copac alegeți. In mod ideal, cauta un copac care este larg, puternic, matur, cu o mulțime de ramuri laterale, și tendințe neregulate de creștere. Cu toate acestea, nu toate casele din copaci au nevoie de copaci. Dacă nu aveți copaci in curte , puteți instala picioroange de lemn pe care casa poate fi construita. Asigurați-vă că materialele de construcție sunt realizate din lemn de calitate.

 

Cum sa construiesti o casuta in copac pentru copilul tau

 

Sprijinirea copacului împotriva vânturilor și greutatii

Arborele este capabil de a susține casa, dacă acesta este un mahon, lemn de trandafir, sau specii de abanos. Mai mult decât atât, la câțiva ani după ce veti construi casa va trebui sa sprijiniti copacii împotriva posibilelor instabilitati ale vânturilor aspre și furtuni.. Pentru a asigura suportul pentru copaci, asigurați-vă că nu împiedicati mișcarea copacului și creșterea. În timp ce trebuie să vă asigurați că nu există ramuri avântate, care ar putea deteriora potential casa, este bine să lasati copacul așa cum este. Arborele este perfect capabil de a susține structura casei din copac pe cont propriu.

Considerente de construcție

Asigurați-vă că acoperișul este suficient de mare pentru copiii dvs., dar nu prea mare, astfel încât să cauzeze instabilitate. De asemenea, casa din copac trebuie să fie sigura, ridicata pe o platforma de nivel, și fixata pe arbore cu șuruburi puternice și nu cuie, care au tendința de a se slabi. Mai mult decât atât, este bine să se caute sprijin în altă parte , în loc să se bazeze doar pe copaci. Câtiva piloni din lemn, ici și acolo nu costa mult, dar vor fi un accesoriu util pentru structura casei din copac.

 

Cum sa construiesti o casuta in copac pentru copilul tau

 

Considerente minore

Verificați dacă in localitatea dvs necesită un permis de casa in copac. Cele mai multe localități nu au nevoie de un permis de casă în copac, dar există câteva care au. În cazul în care copiii dumneavoastră sunt în pericol de a cădea de pe casa din copac sau în cazul în care casa din copac cade cu copiii dvs., ar putea suferi leziuni grave. Înainte de a preda casa din copac copiilor dumneavoastră, asigurați-vă că faceti o inspecție profesionala și evaluări. De asemenea, pentru putin lux pentru copilul tau este o idee foarte bună de a include servicii de electricitate și instalații sanitare în casa din copac, astfel copiii pot avea o vacanta în curtea din spate!

Copiii  pot lua parte la   aventura  

Copiii sunt mereu curiosi atunci când se întâmplă ceva acasă, așa că de ce să nu-i implicati?. Copiilor le- ar placea sa va asiste cand construiti casuta.
Cereți-le să va aducă lucrurile, sau pur și simplu sa vă ajute să alegeți ce vopsea și accesorii ar face casa din copac sa arate mai bine, si s-ar putea bucura sa puna propria marca pe casa din copac si sa o decoreze.. Vă asigurăm, ca aventura in casa din copac e minunata, ceva ce copiii vor prețui pentru mulți ani de acum încolo, și s-ar putea bucura de ea chiar si nepoții dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *