Sa-l cunoastem pe iubitul lui Kelly Clarkson

Kelly Clarkson nu a fost timida in a discuta despre noua ei relatie, si acum, avem prilejul sa-l intalnim pe cel caruia ii spune iubit.

Clarkson si iubitul ei , Brandon Blackstock, au venit impreuna la Barn party Bonfire Celebration in Tennessee saptamana trecuta, facandu-si debutul oficial ca si cuplu. Blackstock se intampla sa aiba o legatura cu muzica, fiind fiul vitreg al lui Reba McEntire.

Perechea, care se intalneste din 2011, a tinut relatia secreta pana in martie, iar aparitia promotionala la showul Duets, a adus iubirea lor in lumina reflectoarelor. In timp ce promova Duets, luna trecuta, Clarkson a vorbit despre relatia ei, glumind ca a avut un impact asupra aptitudinilor ei de a compune cantece.

,,Ma omoara”, a spus Clarkson pentru revista People. Incerc sa scriu un cantec si vine ca fluturasii si curcubeiele.” In timpul declaratiilor facute presei, cantareata a dezvaluit cat de fericita este alaturi de Blackstock.

,,Imi place ca ma aflu intr-o relatie acum”, a adaugat ea, Vreau o viata a amea. In ultimii 5 ani mi-am gasit fagasul si echilibrul”

Haideti sa urmarim videoclipul Stronger al lui Kelly Clarkson.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *