Semne ca partenerul te inseala

În orice relaţie există suişuri şi coborâşuri, dar vei ştii ce să faci dacă afli că partenerul te înşeală? Există vreun semn la care să fii atentă?
Se estimează că în jur de jumătate dintre noi ne-am înşelat deja sau ne vom înşela partenerul. De fapt, aproximativ 60 la sută dintre bărbaţi şi 40 la sută dintre femei vor avea o aventură.
Acum, nu sugerăm că toţi bărbaţii înşeală. Foarte multe cupluri au momente dificile iar interesul unuia pentru celălalt vine şi trece, depinde de cât de sigură este relaţia..
Dar dacă suspectezi că partenerul tău ar putea avea o aventură, cum poţi afla? Care sunt semnele că te înşeală?
Acest articol vine cu o listă a celor mai comune semne şi explicaţii nevinovate care ar putea fi, şi motivele că acesta te-ar putea înşela.
Priveşte, gândeşte-te bine la relaţia ta şi apoi, limpezeşte-ţi gândurile.
Intuiţia
Comportamentul lui-suspiciunile că ceva nu este în regulă sunt primele semne, de obicei, pentru multe femei. Intuiţia ta îţi spune că el are o aventură şi simţi că ceva nu este în ordine în relaţia voastră, chiar dacă alte semne nu există.Semne ca partenerul te inseala
Explicaţia nevinovată-intuiţia te poate înşela. Comunicaţi între voi suficient? Poate partenerul trece printr-o perioadă stresantă.
Motivul vinovat– s-a dovedit că de multe ori, intuiţia feminină nu minte, aşa că fii ochi şi urechi, dacă instinctul îţi spune că el joacă dublu, pentru a putea descoperi şi alte semne.
Este exagerat de atent
Comportamentul lui- petrece mai mult timp decât normal interesându-se de tine. Poate, îţi cumpără cadouri neaşteptate, sau stă cu copiii mai mult timp decât în mod normal. Poate chiar începe să te ajute prin casă, să calce, să spele, sau chiar să finalizeze lucruri pe care le-a neglijat de luni întregi.
Explicaţia nevinovată-aţi trecut printr-o perioadă dificilă recent? Partenerul tău poate a decis să facă eforturi pentru a readuce lucrurile la normal-gândirea pozitivă e foarte importantă într-o relaţie.
Motivul vinovat-se simte vinovat, şi vrea să se revanşeze pentru faptul că are o aventură. Acest gen de comportament se întâmplă în stadiul de început al aventurii.

Schimbări de tehnologie
Comportamnetul lui-acum, că tehnologia face mai uşor contactul cu alţi oameni, asta nu înseamnă că e mai uşor să ai o aventură, însă sunt mai multe modalităţi de a fi prins. Ai putea să descoperi că bărbatul tău are un cont de mail de care nu ai ştiut sau are două telefoane iar tu ştiai un singur număr. Un alt semn comun este cân primeşte telefoane şi pleacă din cameră agitat, spunându-ţi că e de la muncă, şi devine defensiv dacă îi ceri telefonul.Semne ca partenerul te inseala

Explicaţia nevinovată-şeful lui i-a cerut să aibă telefon de serviciu şi l-a sunat iar partenerul tău nu vrea să fie întrerupt.
Motivul vinovat-amanta lui îi trimite mesaje obraznice sau mailuri în timp ce tu eşti acasă, iar el încearcă să le ascundă. Acum nu sugerăm că este adevărat. însă, stai cu ochii în patru.
Nu vă mai vorbiţi
Comportamentul lui-se comportă ciudat şi nu mai este interesat de tine. Nu-l mai interesează ce faci în timpul zilei, nu-ţi mai spune că te iubeşte şi nici măcar nu te mai sărută.
Explicaţia nevinovată-ar putea fi stresat sau poate chiar să sufere de depresie? Acest lucru ar explica dezinteresul lui şi poate tu nici nu realizezi că suferă.
Motivul vinovat-dacă devine total dezinteresat de tine şi de ceea ce faci sau de cum te simţi, este de obicei un indiciu că gândurile sale sunt în altă parte.Când sărutul dispare dintr-o relaţie, este un semn alarmant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *