Tehnici de shopping

Invata cateva tehnici de shopping, pentru a economisi bani din buget, dar si a avea o garderoba stilata cu bani putini. Cu totii stim ca oamenii ii judeca pe altii dupa aspect si aparenta, astfel vorba -haina il face pe om se aplica-, dar nu au de unde sa stie cat cheltuie fiecare pentru o pereche de blugi sau o poseta noua. Insa, fashionistele economice stiu cum sa-si umple dulapurile cu lucruri grozave si bani putini.

Haine ieftine si stilate
A te imbraca cu stil si bani putini incepe cu un inventar in dulapuri si garderobe. Lucrurile care nu ti se mai potrivesc, sunt prea purtate sau nu te avantajeaza ar trebui sa scapi de ele. Cele descusute sau rupte pune-le deoparte, pentru a fi reparate si tot ce e murdar ar trebui pus in cosul de rufe. Croitoresele ambitioase ar putea chiar invata cum sa restaureze hainele. Oricine doreste sa isi reinnoiasca garderoba ar trebui in primul rand sa isi faca o lista cu lucrurile de care are nevoie pentru a completa lookul. Lucrand cu trei sau patru culori complementare iti permite sa amesteci si sa potrivesti hainele pentru mai multe posibilitati.

 

Tehnici de shopping
Cumparatoarele economice fac o lista cu marimi si haine specifice d ecare au nevoie asa ca intotdeauna sunt pregatite cand vor gasi ceva la reduceri. Un centimetru e la indemana pentru a masura lungimile. Bine facute, piesele clasice stilate dureaza mai mult si arata mai bine.

Ieftin si bun
Reducerile de sezon, magazinele second, sunt locurile de unde poti achizitiona haine ieftine si de calitate in timp ce ramai la moda. Pentru haine noi, in special la reduceri, poti gasi ce iti doresti. Dupa Craciun si la inceputul verii, de obicei magazinele incep sezoanele cu reduceri.
Femeile pot economisi bani cumparand piese de baza cum sunt pulovere, tricouri, camasi, sosete si haine sport chiar si in departamentul rezervat barbatilor. Aceste piese sunt deseori mai ieftine in departamentul barbatilor.

Tehnici de shopping
La second hand, poti gasi haine care au fost folosite, dar si lucruri noi. Poti gasi rochii de designeri cu etichetele intacte, haine sport sau casual. Trebuie doar sa cauti. Cea mai buna strategie este sa mergi regulat in aceste magazine, si sa iti faci timp sa te uiti peste tot. Incearca fiecare lucru inainte sa il cumperi si fii atenta sa nu fie rupt sau patat, pentru ca nu il mai poti inapoia dupa. Selectia e variabila, dar daca esti norocoasa, poti umple un intreg dulap cu haine de calitate si la preturi minuscule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *